Nemzetközi foci

Eldőlni látszik Zidane jövője, ezt nem gondoltuk volna

A franciák ikonját több nagy csapattal is szóba hozták a közelmúltban, ám lehet, hogy fordulat jön a történetben.

Kaszálj a legjobb tenisztippekkel július végéig egyedülállóan alacsony áron!

A héten jó eséllyel futott bele mindenki valamilyen Zidane-t érintő cikkbe, ugyanis a világ- és Európa-bajnok, 108-szoros francia válogatott, Bajnokok Ligája-győztes, kétszeres európai Szuperkupa-győztes, UEFA-kupa-győztes, kétszeres olasz, egyszeres spanyol bajnok játékos június 23-án töltötte be az 50. életévét.

Még felsorolni is hosszú, de az elismerések sora még itt nem ér véget, arról nem is beszélve, hogy Zizou edzőként is páratlanul sikeres volt. Felejthetetlent alkotott a Real Madrid kispadján ülve, amikor is a karrierje első három évében sorozatban megnyerte a Bajnokok Ligáját, amely kiírásban korábban még címvédés sem fordult elő sosem.

Tudtad? Zidane sokáig a világ legdrágább játékosa volt - 2001-ben a Real Madrid világrekordot jelentő 77,5 millió eurós összegért szerződtette a Juventustól. Ezután nyolc éven keresztül ő volt a világ legdrágább játékosa, akinek csak Cristiano Ronaldo tudta megdönteni a csúcsát. Egészen elképesztő, de az azóta eltelt 21 év alatt mindössze 23 játékosért fizettek nagyobb összeget.

Illusztris karrierjéről rengeteg portré anyag született már, ennek a cikknek viszont nem ez az apropója, hanem Zidane jövőjének pedzegetése. A algériai származású fenomén már több, mint egy éve csapat nélkül "tengődik", hiszen a Realt 2021 májusában hagyta ott. A búcsú nem sikerült túl szépre, hiszen a Királyi Gárda 11 éve után zárt szezont egyetlen trófea megnyerése nélkül. Ez persze nem vet árnyékot a korábbi teljesítményére és azóta is folyamatosak a találgatások, hogy hol folytatja majd illusztris karrierjét.

Sokan tudni vélték, hogy a PSG lehet a következő állomás számára, de a klub elnöke világossá tette, hogy semmi ilyenről nincs szó. "Szeretném egyértelművé tenni, hogy nagyon tisztelem Zidane-t, nagyra tartom, amit játékosként és edzőként elért, de semmilyen módon nem tárgyaltunk vele" - jelentette ki a napokban a klub katari elnöke, Nasszer al-Kelaifi. A párizsiaknál, ahogyan arról mi is beszámoltunk, Christophe Galtier lehet a befutó, de vajon mi lesz Zizou sorsa? Hát az oddsok alapján sajnos nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is várnunk kell arra, hogy a sikeredző folytassa, hiszen

amint az Unibet számaiból is láthatjuk, mindössze 1.20-szoros pénzt fizet, ha Zizou a szeptembert is csapat nélkül kezdi meg!

A listában azért második helyen van a PSG, ahol még nem született végső döntés Pochettino utódjáról, illetve megbújik Zidane volt csapata is, a Juve, amely csalódást keltő szezonon van túl. A realitás mindenesetre tényleg az, hogy ősztől nem láthatjuk még egy európai gigász kispadján sem, de ami késik ugyebár, az nem múlik.

{"headTitle":"Zidane a csapat vezetőedzője 2022 szeptember 1-től","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-31 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nincs csapata","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSG","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Franciaország","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet