Darts

Ennek nem sok értelme van, de több, mint 1 milliót hozhat a konyhára

  • Cesc18

Hihetetlen csillaghullást hozott a Dutch Darts Masters első köre, így megjósolhatatlan, hogy ki lesz a végső győztes.

Aki csak szombatra vett jegyet, az jól megszívta, hiszen a mezőny öt legnagyobb sztárja, avagy Michael van Gerwen, Gerwyn Price, Peter Wright, Jonny Clayton és Michael Smith is elvérzett pénteken. Ugyanakkor bejutott hat holland a legjobb nyolc közé, igaz a trófeára a belga Dimitri Van den Bergh és az angol James Wade pályázik a legjobb eséllyel. Persze egyiküknek sem lesz egyszerű dolga, ugyanis az amszterdami közönség mindent megtesz majd, hogy hazai dartsos legyen a befutó. 

Ami a mai menüt illeti, egy holland házi rangadóval indul a negyeddöntők sora. Martijn Kleermaker és Dirk van Duijvenbode egyaránt nagyon jól kezdte a tornát, így ha át tudják menteni a formájukat szombatra, akkor egy komoly adok-kapok alakulhat ki a csatájukból. 

A folytatásban Wade és Maik Kuivenhoven csap össze, majd érkezik Van den Bergh és Jermaine Wattimena. Papíron az angolnak és a belgának is meg kellene oldania a továbbjutást, de a tegnapi csillaghullást követően azért tutira ne vegyük a győzelmüket. 

Noppert a műtétből visszatérő Van Gerwent búcsúztatta pénteken. - Fotó: PDC

Az utolsó negyeddöntőben ismét két holland, Danny Noppert és Vincent van der Voort méri össze tudását, ami ugyancsak egy minőségi csörtének ígérkezik, ha a pénteki formákat vesszük alapul. 
 

Bátra a szerencse, tartja a mondás!


Bevalljuk férfiasan, hogy nincs túl sok tippötletünk a szombat esti mérkőzésekre, így egy bátor, már-már elvetemült szelvényt küldünk csatába. Megpróbáljuk eltalálni mind a négy meccsen a pontos végeredményt és ezt még össze is kombináljuk. 
 

 

Mint látható, a négy tipp 1140-es szorzót ad ki, tehát mindössze 1000 forintos téttel is több, mint 1 millió forint ütheti a markunkat. Az    -nél egyébként különösen magas erdő jött ki, van olyan iroda, ahol ugyanez a négy tipp 1000-es odds alatt fizet. 

Na, jó. Nem hagyunk titeket normális tippötlet nélkül sem.

Kleermaker és Duijvenbode piszkosul szórta a 180-akat pénteken, mindketten hatot-hatot dobtak, méghozzá kilenc, illetve tíz leg során. Persze nem reális, hogy ezt megismételjék mindketten egymás ellen, de arra azért elég jó sansz mutatkozik, hogy ketten együtt dobjanak hatot, ami 2.35-szörös kasszával kecsegtet. 

{"headTitle":"Martijn Kleermaker - Dirk van Duijvenbode","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-06-25 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"180-ak száma 5.5 felett","odds":"2.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet