Átigazolás

6-szoros pénzt fizet ez a parádés átigazolás, CR7 kell hozzá

Csak kapkodja a fejét az ember, úgy repkednek a transzfer pletykák az uborkaszezonban, erre pedig nem sokan számítottak.

Egyre reálisabbnak tűnik, hogy Cristiano Ronaldo kalandjai tovább folytatódnak Európában. Egykor úgy tűnt, hogy a portugál klasszis akár a Real Madridban fejezheti be pályafutását, ám azóta megjárta a Juventust, majd visszatért a Man Unitedbe, ahol anno világhírnévre tett szert. 

CR7 valószínűleg nem csak egy évre tervezett Manchesterben, csak a 38 tétmeccsen szerzett 24 gólja kevés volt ahhoz, hogy megfelelő bajnoki helyezéshez, vagy trófeákhoz segítse a csapatot. A Vörös Ördögök a PL-ben elért hatodik hellyel lecsúsztak a BL-indulásról, ezzel pedig jó eséllyel újfent elveszíthetik a kritikák kereszttüzébe egyre gyakrabban kerülő Ronaldót.

Itt jön a képbe a Bayern München, amelyben a Unitedhez hasonlóan szintén egy korszakos csatárzseni, azaz Lewandowski végnapjait láthatjuk, helyére pedig 1-2 évre remekül beilleszthető lenne CR7.

Lássuk, mi kéne, hogy az egyre erősödő pletykákból valóság legyen. A legfontosabb egyértelműen az lenne, hogy a Barcelona és a Bayern München végre megegyezzen Lewandowski átigazolásáról. Ez elméletileg csak idő kérdése, hiszen a lengyel sztár már többször leszögezte, hogy a katalánoknál akarja folytatni és a klub is ajánlatokkal bombázza a münchenieket. A napokban 35+ milliós (egyéb bónuszokkal összesen kb 50 millió euró) ajánlatot tettek, de a bajorok még többet akarnának a szerződéséből jövőre kifutó gólrekorderért. 

Ez a lépés elengedhetetlen lenne, hiszen ha ugrik az üzlet, ahogyan korábban a Real Madridba igazolása is meghiúsult, akkor nem lesz hely Ronaldo számára sem. A portugál távozása viszont ettől függetlenül is egyre biztosabbnak tűnik, hiszen Erik ten Hag érkezése új érát jelent az Old Traffordon, de CR-nek nem tetszik, hogy a klub nem hoz új játékosokat, sőt, Mata, Pogba, Cavani, Matics és Lingard távozásával a keret csak gyengébb lett. Az sem segít a helyzeten, hogy Ronaldo nem érzi versenyképesnek a Manchester Unitedot a Liverpoolhoz és a Manchester Cityhez képest.

A Bayernnál egy sztárigazolást már bejelentettek szerdán, mégpedig Sadio Manét, aki 2025-ig írt alá a német rekordbajnokhoz. A szenegáli több poszton is bevethető, így mellé akár beilleszthető lenne Ronaldo, aki ha alább ad fizetési igényéből és végül tényleg Münchenbe igazol, 6-szoros pénzt hozna a fogadók számára.

{"headTitle":"Cristiano Ronaldo csapata szeptember 1-től","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-31 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Roma","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSG","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Sporting Lisbon","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Érdekel a nemzetközi foci világa? Falod az átigazolási híreket? Már sejted, hova igazol Ronaldo vagy Lewandowski? Nézd meg az Unibet fogadási lehetőségeit, markold fel az üdvözlő bónuszt és profitálj a naprakészségedből! 

unibet

Kaszálj a legjobb tenisztippekkel július végéig egyedülállóan alacsony áron!