Wimbledon

14 tipp, 2.89-es odds + 70% bónusz - íme a wimbledoni gigakombi!

 • Cesc18

Hétfőn megkezdődnek a küzdelmek Wimbledonban, a rajt előtt pedig jelentkezünk a szokásos gigakombinkkal. A célunk természetesen ezúttal is az, hogy kimaxoljuk partnerirodánk gyűjtő bónuszát.

Kattints és kaszálj a legjobb tenisztippekkel!

Bár könnyűnek tűnhet toronymagas favoritokkal nyerni, ám mostanság mégsem sok örömünket lelhettük a gigakombikban, ami azért egyértelműen annak tudató be, hogy mindkét nemnél zajlik a generációváltás és nincsenek még meg azok a stabil teniszezők, akikben bármikor bármilyen körülmények között bátran bízhatunk. 

De azért feladni nem adjuk fel, hiszen a     tenisz gyűjtő bónusza még mindig az egyik legkecsegtetőbb ajánlat a piacon és még mindig a Grand Slam-tornák első körében van a legjobb esélyünk arra, hogy kimaxoljuk az extra nyereményt - a maximum 70% bónusz megszerzéséhez egy 14-es telitalálat szükséges. 

Amire továbbra is igaz, hogy a jóváírást követően nem kell megforgatnunk, ha szeretnénk, akkor akár rögtön ki is fizettethetjük. 

Természetesen ezeknél a kombiknál érdemes a "tutikra" rámenni, ezért a szelvényünk tele van mikro oddsokkal. Szerencsére a bet365-nél feladás esetén az adott tippet 1.00-s szorzóval számolják, tehát még az sem jelent plusz rizikófaktort, hogy a választott játékosunk nem tudja végigjátszani a meccset. Íme a kieszelt gigakombink Wimbledonra!

Ezúttal megpróbáltunk leginkább az urakra fókuszálni, akik közül Novak Djokovics, Rafael Nadal, Cam Norrie, Jiri Vesely, Oscar Otte, Tim Van Rijthoven, Ryan Peniston, Andy Murray, Alex De Minaur, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista-Agut, Marin Cilic és Matteo Berrettini került a szelvényünkre, a hölgyektől pedig egyedül a 35 meccse veretlen Iga Swiateknek szavazunk bizalmat. 

Ahogyan a címben már lelőttük a poént, 14 játékos alkotja a szelvényünket, akik 2.89-szeres eredőt adnak ki, amelyhez a bet365 még 70% bónuszt pakol hozzá. 

Bár néhány hete aligha gondoltuk, hogy Tim Van Rijthoven re vagy éppen Ryan Penistonra ennyire alacsony szorzókon fogadunk majd Wimbledonban, de az az igazság, hogy mindketten nagyon meggyőzőek füvön és abszolút favoritjai a meccsüknek. 

Az olyan klasszisoknak, mint Djokovics, Nadal, Murray, Cilic, Berrettini és Tsitsipas sem kellene, hogy gondot jelentsen az első kör. Bár a görög Wimbledonban többször is betlizett már, ám mostani ellenfelében nem érezzük azt, hogy elég lenne egy nagy meglepetéshez. 

hatharom.com
Norrie - Andujar Norrie @ 1.03
Coria - Vesely Vesely @ 1.062
Djokovics - Kwon Djokovics @ 1.006
Otte - Gojowczyk Otte @ 1.11
Van Rijthoven - Delbonis Van Rijthoven @ 1.12
Peniston - Laaksonen Peniston @ 1.25
Murray - Duckworth Murray @ 1.20
De Minaur - Dellien De Minaur @ 1.03
Ritschard - Tsitsipas Tsitsipas @ 1.05
Balázs - Bautista-Agut Bautista-Agut @ 1.02
Cerundolo - Nadal Nadal @ 1.04
Cilic - McDonald Cilic @ 1.16
Berrettini - Garin Berrettini @ 1.03
Swiatek - Fett Swiatek @ 1.015
2.89 @    + 70% bónusz
Fogadási határidő: hétfő, 12:00

 

Mit jelent a 70% bónusz?


A bet365 a tiszta haszon 70%-át írja jóvá, tehát ha 20.000 forinttal küldjük játékba ezt a szelvényt, akkor 37.800 forint lehet a tiszta haszon, ennek pedig 26.460 forint a 70%-a, tehát ennyit kapunk pluszban az irodától. Ahogyan fentebb említettük, ezt nem kell utána megforgatni, automatikusan jóváíródik a számlánkon és azonnal kikérhető. 
 

Fogadj Wimbledonra, nézd élőben a meccseket és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365