Olasz foci

Ez lesz a nyár legkínosabb nyilatkozata?

  • varin

Az Inter török támadója csalódottságában mindenkinek beszólt, akinek csak lehetett.

11 év után ünnepelhetett ismét aranyérmet Milánó vörös-fekete fele, a Milan idén 19. Scudettóját emelhette fel. Az Inter-Milan pontvadászat egyik legérdekesebb szereplője Hakan Calhanoglu volt, aki tavaly azzal igazolt át a Milantól az Interhez, hogy szeretne bajnok lenni. A váltás nem jött be, az egész szezonban való üzengetés pedig egy egésze extrém nyilatkozatot szült a török játékostól.

Kaszálj a legjobb tenisztippekkel július végéig egyedülállóan alacsony áron!

"Nagyon nehéz volt, mert ugyanabban a városban, de különböző színekben játszottam, még az alkalmazkodás sem volt könnyű. Keményen dolgoztam és nagyon a munkámra koncentráltam. Tudtam, hogy Olaszország bajnokcsapatába megyek és ez volt az én nagy lehetőségem. Végül a csapat - ahová igazoltam - nem tudta megnyerni a Scudettót, amely a korábbi együttesemé lett és az emberek azt a látszatot keltették, mintha ez az én hibám lenne. A következő szezonban újra megpróbáljuk, ez lesz a célunk. A csapatunk nagyon jól áll és nagyon boldog vagyok az Interben. A szurkolók támogatása is sokat segít. Négy évig játszottam a Milanban, de egyszer sem skandálták a nevem a lelátón. Amióta az Interben játszom, azóta minden meccsen már a bemelegítés alatt megteszik a szurkolók" - idézi a 28 éves játékos szavait az acmilan.hu.

A török támadó ezután nem csak korábbi csapattársának, Zlatan Ibrahimovicnak szólt be, de még jelenlegi edzőjének is, ami igencsak negatív színben festheti őt le.

"Zlatan 40 éves, nem pedig 18. Nem csinálnék ilyet, ha ennyi idős lennék. Szeret a középpontban lenni és idén nem járult hozzá a Scudetto megnyeréséhez, gyakorlatilag egyáltalán nem játszott. Ennek ellenére mindent megtesz, hogy magára vonzza a szurkolók figyelmét. Egyáltalán nem érdekel engem. A viselkedése nem volt tisztességes velem szemben, mert amikor a Milan játékosa voltam, mindig felhívott, hogy menjünk el vacsorázni és motorozni. Tiszteltem őt. A könyvében is írt rólam, mert valamit írnia kellett, különben üres lapokból állt volna. Nem válaszolok neki, jobb ez így.

Fotó: ACMilan1899 Facebook

Az Inter sokkal erősebb csapat, mint a Milan. Elveszítettünk egy derbit a bajnokságban, ami hirtelen a 75. percben megváltozott, miután 1-0-s vezetésnél lecseréltek engem és Perisicet. Végül 2-1-re kikaptunk. Az edzőnek is nagy szerepe volt ebben a vereségben és ezt neki is mondtam" - zárta mondandóját Calhanoglu.

Ami az új idény esélyeit illeti, a fogadóirodák nem igazán tudnak különbséget tenni a három gigász között. Ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy a Milannak még a bajnoki hajrában is sokkal magasabb volt a szorzója, mint most idény előtt, így nem biztos, hogy a Rossonerikben van az érték. Az mindenesetre nagyot szólna, ha Calhanoglu a második évében is pórul járna az Internél.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a Scudettót?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-13 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Milan","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}