Átigazolás

Megoszlanak a bukik álláspontjai De Jong jövőjéről

  • Cipolla

A Man United nagy erőkkel dolgozik, hogy megszerezze a Barcelona középpályását, de kérdéses, a transzfer végkimenetele.

 

Embed from Getty Images

Bár nyár elején úgy tűnt, hogy sínen van Frenkie de Jong átigazolása, a holland játékos továbbra is ragaszkodik jelenlegi klubjához, ami nehéz helyzetbe hozza az érintetteket. A megbízható forrásokkal rendelkező Fabrizio Romano értesülései szerint a 25 éves játékos ügynökei arról tájékoztatták a Barcelonát, hogy de Jong továbbra sem akar távozni a klubtól és sem a játékos sem az ügynökei nem fogadnak el semmilyen fizetéscsökkentést, sőt még tárgyalni sem hajlandóak erről. Ez az információ eljutott az angolokhoz is, úgyhogy egyelőre megrekedtek a tárgyalások. 

Mindez jelenleg mindkét csapat számára igen kellemetlen, hiszen a Unitednek Paul Pogba elvesztése után fontos lenne minél hamarabb összeraknia a középpályáját, míg a Barcelonának a jelenlegi gazdasági helyzetében igen jól jönne az a 65-85 millió eurós bevétel az angoloktól, pláne most, amikor Raphinháért majd' 60 millió eurót perkáltak le a Leedsnek. Egyelőre azonban nincs előrelépés az ügyben, de még másfél hónap maradt az ügy lezárására. A fogadóirodák ettől függetlenül egészen eltérően gondolkodnak erről az ügyletről.

Míg az Unibet nagyjából 50-50-ben határozta meg az átigazolás esélyeit, addig a Betfair még mindig csak 1.36-os szorzóval kínálja de Jong Unitedbe igazolását. Ez pedig azt is jelenti, hogy érdemes a Barcelonát a Betfairnél, míg a manchesterieket az Unibetnél megfogadni.

 

{"headTitle":"Frenkie de Jong klubja szeptember 1-jén","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-31 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"}]}

Sok idő van még a nyári transzferidőszakból, így még alighanem néhány követ még meg fog mozgatni az angol sztárklub a játékosért. Christian Eriksen átigazolása ugyan jóval jobban áll jelenleg, de a dán játékos érkezése sem biztos még, így továbbra sem alakul jól az Európa Ligában induló csapat nyári erősítése.

{"headTitle":"Frenkie de Jong klubja szeptember 1-jén","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-31 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Nem vált klubot a nyáron","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"}]}

Fogadj a barcelonai maradásra 2.50-es oddson vagy a holland játékos Angliába távozására 1.80-as szorzón.