Felkészülés

Mit néztek a bukik kedden?! - nem értjük a szorzókat a Liverpool-Palace-ra

  • Cipolla

A Manchester United elleni 4-0-ás vereség után a Crystal Palace ellen javítana a Liverpool.

Nem ilyen szezonkezdetről álmodott a tavalyi BL-döntős, de a Manchester United ellen egy nagyarányú, négygólos vereségbe nézett bele Jürgen Klopp együttese Thaiföldön a szezon első felkészülési találkozóján. Péntek délután egy kicsivel délebbre, Szingapúrban csap össze a Crystal Palace-szal, akik itt kezdik meg az ázsiai turnéjukat. Mindenesetre a fogadóirodák masszívan a Liverpoolt favorizálják, de míg egyes irodák az 1.20-at is sajnálják a Poolra, addig van ahol már bőven 1.30 felett is fogadhatunk rájuk.

3867985

Egy felkészülési meccsből alapvetően is felesleges messzemenő következtetéseket levonni, pláne akkor, ha egy csapat 33 játékost is pályára küld a 90 perc során. A Liverpoolnál épp így tettek, 10 tinédzser is lehetőséget kapott, mindhárom garnitúra fél órát töltött a pályán. Az utolsó fél órában már egy erőteljesebb Liverpool játszott, de még ők is kikaptak eggyel a saját 30 percükben. A Crystal Palace ellen is vélhetően széles körben fog rotálni Klopp, bár ha a hírek igazak, itt már a játékosok akár 45 percet is kaphatnak, így "csak" egyszer lesz teljes sorcsere. A játékosok erőnléte még messze elmarad az elvárttól, ahogy azt a német mester a találkozó után kiemelte.

Látszott, hogy az a 30 perc, amit a fiúknak adtunk, elég volt. Néhányan jobban örültek volna, ha 20 perc után levisszük őket! Az elmúlt napok edzései nem készítettek fel minket egy futballmeccsre. Csak arról van szó, hogy újra hozzá kell szokni a terheléshez.

A Crystal Palace két edzőmeccsen van túl eddig, de diadalmenetről Patrick Vieira csapatánál sem beszélhetünk. A harmadosztályú Accrington elleni 1-1 mellett egy 5-4-es siker jött össze a Championshipben szereplő Millwall ellen. Nagy mozgolódás nem volt a Palace-nál,  Cheick Doucouré érkezett 21 millió euróért a Lenstől, valamint Gallagher visszatért a Chelsea-hez.

Mire fogadjunk?

Látva a Liverpool jelenlegi formáját és erőállapotát, egyáltalán nem lehet arról beszélni, hogy egyértelmű esélyese lenne a találkozónak. Ehhez képest az ázsiai hendikepes piacon még a +2-es hendikepet is igen jó szorzón tudjuk megfogadni. Mindez azt jelenti, hogy csak három vagy többgólos Liverpool siker esetén bukna a tippünk, ami figyelembe véve a jelenlegi helyzetét a csapatnak nehezen elképzelhető, hogy bukni fog. A 22beten 1.74-es szorzón fogadhatunk erre a tippre, míg a bet365-nél például csak 1.52 ugyanez, így érdemes gyorsan lecsapni a magasabb szorzóra, mielőtt esésbe indul a 22beten is.

{"headTitle":"Liverpool - Crystal Palace","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Crystal Palace +2","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

[3867985] 2022-07-15 14:35:00 Crystal Palace - Liverpoolx;