Felkészülés

Egyelőre még nem bízunk az olasz bajnokban! - tipp a Milan meccsére

  • varin

Pályán az olasz bajnok, a Milan a Köln csapatával találkozik, vagyis két topligás gárda feszül egymásnak.

Megkezdi az olasz bajnok is a felkészülést az új szezonra, és bár az AC Milan már pályára lépett egy amatőr csapat ellen, az első próbatétel a Köln ellen lesz. A bundesligás rivális ellen is favorit Stefano Pioli gárdája, de azért nem kell csodálkoznunk az itáliai csapat 2 körüli szorzóján.

3901930

Eddig hatalmas mozgás nem volt az észak-olasz iparvárosban, bár a Liverpooltól érkező Divock Originek lehet fontos szerepe az új csapatban. Ha ő nem is, de a Bordeaux-tól megszerzett Yacine Adli ismét pályára léphet, az Almenno elleni két gólpassza után pedig mondhatjuk, aligha van motivációs gond a francia támadó-középpályásnál. Ugyan a tervezett kezdőben ott van a belga támadó is, ám ő nemrég edz együtt a csapattal és a Milannak bőven van támadó fronton opciója, még Ibra sérülése mellett is.

Ami a Kölnt illeti, eddig komoly értékmérője nem volt a Kecskéseknek, ez lesz a negyedik találkozójuk a felkészülés során. A tavaly nem kis meglepetésre a Bundesligában 7. helyen záró csapatra idén kettős terhelés vár, hiszen a Konferencia Ligában is pályára lép majd Steffen Baumgart csapata.

Ennek megfelelően több érkező is volt a csapathoz, távozott viszont Salih Özcan, akit a Dortmund szerződtetett 5 millió euróért. Az mindenesetre nagy kérdés, mire lesz elég idén ez a csapat, az egyértelmű, hogy a 7. hely óriási bravúr volt.

Nagyon nagy kérdés, hogy Piolinak mi a terve erre a mérkőzésre, hiszen még rengeteg hiányzója lesz az olaszoknak. Florenzi, Tonali, Kalulu, Bennacer, Calabria, Theo Hernández és Rafael Leao is csak nemrég tért vissza az edzésbe. A németeknél Modeste azonban ismét bevethető, így a támadó potenciál nem is kérdés a Kecskéseknél.

Fogadási szempontból nehéz meccs, nincs is nagyon olyan pont, amelyen elindulhatnánk. A Milant csak egy 3x20 perces felhozó meccsen láthattuk, így itt még élünk az idény eleji forma gondolatával. Viszont a nagy kísérletezésből akár gólparádé is kisülhet, így mi arra voksolunk, hogy az első félidőben lesz két találat.

{"headTitle":"Köln-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-07-16 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő 1.5 gól felett","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"}]}
[3901930] 2022-07-16 19:00:00 1. FC Köln - AC Milanx;