Sportfogadás

251-szeres szorzó a United szezonjára?!

  • gb1

Új éra kezdődik Manchester vörös oldalán, ha pedig jönnek a trófeák is, akkor nagyot kaszálhatunk.

Zajlik az élet rendesen a Manchester United háza táján. A szalagcímeket persze rendre Cristiano Ronaldo viszi, akinek átigazolási szorzói úgy ugrálnak, mint hosszútávon a Bitcoin árfolyama. Legutóbb a hírek alapján már nagyon közel állt a Chelsea-hez, a Kékekhez igazolásának oddsa már 2-es alatt is járt, ám immár 17-szeresre emelkedett. A befutó most annak tűnik, hogy a várakozások ellenére mégis marad az MU-nál (1.50), a második helyre pedig egykori klubja, a Sporting Lisszabon jött fel (2.50).

A Vörös Ördögök az erősítésben is szépen belehúztak, hiszen például megszerezték már Christian Eriksent, valamint 57 millió euróért hoztak védőt az Ajaxból Lisandro Martinez személyében. Ebben a cikkben viszont nem az új transzferekről, se nem CR7 jövőjéről lesz szó, bár ezek mind érintik a témát, ami nem más, mint a klub következő szezonban nyújtott teljesítménye.

 

Az egyik legnagyobb szigetországi buki, a Betfair ugyanis listáz egy hosszútávú piacot, amiben arra fogadhatunk, hogy Erik ten Hag csapata hogyan teljesít majd a 2022/23-as kiírásokban. A Man United fanatikusok aligha örülhetnek a számok láttán, ugyanis mindössze 1.30-szoros szorzót fizet az iroda arra, hogy a csapat az új idényben is komoly trófea nélkül marad. Ez annyira nem meglepő, ugyanis Angliában a városi rivális Man City és a Liverpool is toppon vannak, ahogy azt se felejtsük, hogy

a Manchester United legutóbb a 2012/13-as idényben ért a csúcsra a Premier League-ben, EL-t 2016/17-ben, BL-t pedig 2007/08-ban nyert utoljára.

A triplázás mindössze egyszer jött össze, mégpedig a legendásnak mondható 1998/99-es szezonban, amikor a PL és a FA Kupa mellett drámai módon a BL-t is behúzta a Ferguson-legénység. Ennek fényében annyira nem is tűnik magasnak a 251-szeres odds, amit a Betfair kínál egy újabb triplázásra, bár annyi "könnyítés" azért van, hogy a Ligakupa is jó lehet egynek a három trófeából.
 

Szerinted nyer trófeát a Man United 2022/23-ban?
 

{"headTitle":"Erik ten Hag Manchester United Specials","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Man United 0 nagy trófeát nyer (PL, FA Kupa, Ligakupa, EL)","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"},{"eventTitle":"Man United legalább 1 nagy trófeát nyer (PL, FA Kupa, Ligakupa, EL)","odds":"2.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"},{"eventTitle":"Erik ten Hag távozik a PL-szezon (2022/23) utolsó mérkőzése előtt","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"},{"eventTitle":"Man United legalább 2 nagy trófeát nyer (PL, FA Kupa, Ligakupa, EL)","odds":"29.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"},{"eventTitle":"Man United legalább 3 nagy trófeát nyer (PL, FA Kupa, Ligakupa, EL)","odds":"251.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"}]}
betfair