Sportfogadás

Fontos piacokkal bővült a bet365 kínálata

Partnerirodánk darts fronton beújított és több olyan piacon is kínál szorzókat, ahol korábban nem.

Sok szempontból verhetetlen a bet365, ám a dartsrajongóknak lehetett némi hiányérzete, hiszen korábban nem volt elérhető az iroda kínálatában a nagy népszerűségnek örvendő "King of the Oche" vagy éppen az átlagokra való fogadás. Ezen változtattak partnerirodánknál és az éppen zajló World Matchplayen már megjelentek ezek a piacok. 
 

"King of the Oche", avagy a dobóvonal királya


Ez egy kedvelt fogadási opció a dartsosok körében, amely annyit takar, hogy az adott játékos megnyeri a meccset, a legtöbb 180-at és a legmagasabb kiszállót dobja.

A     ezt megcifrázta és náluk "Mérkőzés tripla" néven került be a kínálatba, amelyen kedvünkre kombinálhatjuk a tippeket. 

Ez annyival jobb, mint a "King of the Oche", hogyha egy bizonyos kategóriában a másik játékost érezzük jobbnak, akkor arra is találunk opciót. Szóval ez egy nagyon jól sikerült bővítése a dartskínálatnak, amelyre érdemes lesz figyelni, már csak azért is, mert nagyon jó szorzókat kapunk, ráadásul élőben is elérhető.


Átlagok

Egy dartsmérkőzés végén a legfontosabb statisztikai mutató a játékosok körátlagai, hiszen ez mutatja meg, hogy milyen teljesítményt nyújtottak a játékosok. Erre csak nagyon kevés bukmékernél fogadhatunk, ezért is meglepő, hogy a bet365 felvette a kínálatába. 

Tudtad? A     a dartsszezon szinte minden kamerás mérkőzését élőben közvetít. 


Fogadás fokozó


Ez a funkció most már nem csak fociban vagy teniszben elérhető az oldalon, hanem a dartsban is. Ennek lényege, hogy az iroda bizonyos fogadási opciókra emelt szorzót kínál. Itt találkozhatunk például pontos eredmény tippel, de akár gyűjtő fogadásra is kaphatunk magasabb szorzót.

Hatalmasat fejlődött tehát a bet365 dartsos kínálata, amelyek ugyan a kisebb tornákon nem biztos, hogy elérhetőek lesznek, azonban a szezon kiemelt versenyein valószínűleg most már rendszeresen megjelennek majd.


5 érv a Bet365 mellett

  • A legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
  • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
  • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
  • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
  • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti


Regisztrálok a Bet365-re!