Tipp

Nem jelent sok jót, ha egy csapatnál lázadnak az edző ellen, igaz?

  • varin

Az edző mérgezi a hangulatot, a csapatból pedig több játékos kikerült. Naná, hogy lecsapunk erre a tippre!

Ugyan a hét közben igazi futballdömping van, hiszen BL-, EL- és EKL-meccsek özöne vár ránk, most kicsit már a hétvégére tekintünk, hiszen találhatunk egy olyan meccset a menüben, amellyel simán megverjük a fogadóirodákat. Ez pedig nem más, mint a francia élvonal 1. fordulójának meccse, a Marseille-Reims.

3904389

Marseille évek óta nem mondható a nyugalom szigetének az igen vegyes eredmények miatt. 2012 óta semmilyen sorozatban nem tudott révbe érni az Olympique, az eredménysort pedig több 4-5. hely is színesítette. Ugyan olyan mélységről nem beszélhetünk, mint a 2015/16-os 13. pozíció, ám a hangulat így is paprikás Dél-Franciaországban.

Mint arról a francia lapok beszámoltak, hiába végzett a PSG mögött a második helyen az együttes, Jorge Sampaolival közös megegyezéssel szerződést bontottak, amelynek elsősorban a klubvezetés volt az okozója.

"Az én hozzáállásom és célkitűzéseim nem egyeztek a csapatvezetésével, ezzel persze nincs is semmi gond. Igazi megtiszteltetés volt ezt a klubot vezetni" - mondta Sampaoli, aki valószínűleg az igazolásokat kritizálhatta. Ugyan a nyári szezonban több játékos is érkezett a csapathoz, többségük tavaly is a klubnál futballozott, így az elköltött 62 millió euró ellenére is azt érezhette az argentin mester, hogy nincs meg a minőség a BL-csoportkörhöz, vagy legalábbis nem azokat a neveket tartotta meg a vezetés, akiket ő szeretett volna.

A vehemens tréner helyét Igor Tudor vette át a kispadon, aki igen hamar elveszítette játékosait. A horvát mesternek nyílt vitája volt már többek között Gersonnal, Jordan Amavival és Cengiz Ünderrel is, így pedig nem csoda, hogy egy név nélkül nyilatkozó játékos konkrétan kijelentette, Tudor mérgezi a hangulatot, állandóan üvöltözik és mindenért a játékosokat okolja.>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


Mindemellé Tudor kinevezte maga mellé korábbi csapattársát, Mauro Camoranesit, akit a "jobb kezének" tartott. Nos, ez a kéz pontosan egy hétig segített a 44 éves trénernek, Camoranesi ugyanis ennyi időt töltött a klubnál, mint segédedző.

A rossz hangulat az eredményeken is meglátszódott, három komolyabb ellenféllel találkozott az Olympique, ám sem a Norwich, sem a Middlesbrough, sem a Betis, sem pedig a Milan ellen nem tudott nyerni a nagy múltú klub, sőt a 360 perc alatt egy csúnyácska 1-8-as gólkülönbséget sikerült abszolválni.

Hétvégén tehát érkezik a Reims, amely tavaly masszív csapat benyomását keltette, a hendikep viszont igen baráti. Mióta feljutott a kiscsapat, Marseille-ben négy mérkőzést játszott, ebből 0-3-1 a hazai gárda mérlege, így egy kisebb mumusról is beszélhetünk. Óscar Garcia csapata nem gyengült meg igazán, sőt a csapat potenciáját jelzi, hogy egy koreai támadó 10 millió euróért érkezett, így okozhat majd idén is fejtörést a nagyoknak a gárda.

A fogadóirodák közül már az alábbi tipp szinte mindenhol 1.80 alatt van, a piaci átlag is 1.76, így az egytizedes különbséggel szinte biztos, hogy value tippet kapunk. Csapjunk is le rá gyorsan!

{"headTitle":"Olimpique Marseille-Reims","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Reims +1.25","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3904389] 2022-08-07 20:45:00 Marseille - Reimsx;
bet365