Bajnokok Ligája

Ezt várjuk mi - tippek a Fradi-Qarabag meccsre

A Fradi az azeriek vendégeként 1-1-es döntetlent játszott. Lássuk szerkesztőink várakozásait.

varin

A Logibetre kiküldtem erre a meccsre a legerősebbnek tartott gondolatomat, és szerencsére az odds is csak néhány századot csökkent azóta.

Ami a többi piacot illeti, a szögleteket néztem ki magamnak. Nem gondolom, hogy egy rendkívül defenzív Qarabagot kapunk majd a visszavágón. Meggyőződésem, hogy az azeriek úgy gondolják, jobb csapatuk van és persze két ilyen továbbjutás után nincs is nagyon mitől tartaniuk idegenben sem. Az első találkozón 8 sarokrúgásig jutottak a kaukázusiak, míg a korábbi négy BL-meccsen összesen 30-ig, szóval az átlag eléggé izmos.

A Fradi a meccs favoritja, így könnyen lehet az is hogy a meccs nagy részében az azerieknek kell menniük az eredmény után, így jöhet a sok szögi a vendégektől.

mr.blonde

 

Az első mérkőzés ugyan nem volt egy világmegváltó találkozó, de szerintem a visszavágó egy kifejezetten jó meccs lehet. A döntetlen egyik csapatnak sem igazán jó, így azért csalni a focit nem igazán lesz kifizetődő. Nyilván a hibák mérséklése és a biztos védekezés mindkét oldalon elsődleges opció lehet, de mivel mindkét csapatnak a legnagyobb ereje a támadószekcióban rejlik, ezért arra számolok, hogy nem fognak unatkozni a csapatok. 

Az első félidő lehet, hogy még langyosabbra sikerült, de a fordulás után nem nagyon marad majd hova tartogatni - mondjuk egy döntetlen állásnál. 

A tippek kapcsán nekem tetszik a mindkét csapat gólt szerez a második félidőben (3.65) opció is, de a fő tippem erre a meccsre az ázsiai 2.25 fölé tipp, amire 1.90-es szorzót kapunk. 


Miért az Unibet? 
✅ Akár 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónusz az új játékosoknak
✅ 10. 000 HUF ingyenes fogadás
✅ Fogadásépítő alkalmazás
✅ Ingyenes fogadási lehetőségek a legnagyobb meccsekre
✅ Labdarúgás nyereménynövelő kombi fogadásokhoz
✅ Speciális fogadások a magyar és a külföldi bajnokságokra
✅ Élő képes közvetítések
>>>CSATLAKOZOM AZ UNIBETHEZ<<<

gb1

Az idei selejtezősorozat legnehezebb meccse vár a Ferencvárosra, az eddigi legrutinosabb ellenféllel szemben. Az azeriek az utóbbi években egyszer a Bajnokok Ligájában, egyszer a Konferencia-ligában, hatszor az Európa-ligában szerepeltek, legutóbb a Fradinál még csak áhított tavaszi folytatást is megélték, végül a Marseille kettős győzelemmel verte ki őket.

Persze az erős, rutinos ellenfél ellenére sok érv szól a Zöld Sasok mellett is, de az egyre növekvő nyomás könnyen hibákban csúcsosodhat ki. Az oddsszabás alapján kimenetel szempontjából én az X2-vel szemezgetek, szerintem ebben lehet érték, de azért remélem, hogy a magyar bajnok megy majd tovább kedden.

Tipp:   X2 @ 1.65  

Cipolla

Hiába szerezte meg a vezetést a Ferencváros az odavágón, a végén örülhetett a magyar csapat, hogy nem vereséggel utazott haza Azerbajdzsánból. Nem tűnt rosszabbnak a Qarabag egy pillanatig sem, mint a magyar bajnok, így nagyon kíváncsi leszek a visszavágót illetően, hogy mit tud kezdeni a Fradi a vendégekkel, ha nekik kell irányítaniuk a találkozót.

A hazai pálya mindenesetre komoly előny, a közönség mögöttük lesz, valamint a szakmai stáb is alighanem remekül felkészül az azeriekből Ennek ellenére várok megingást a Ferencvárostól, megkockáztatom lesz olyan is, amikor kiesésre fog állni a magyar bajnok, amit aztán reméljük a maga javára tud fordítani. Mindenesetre az odavágóhoz hasonlóan ismét azt várom, hogy mindkét csapat betaláljon kedd este. A Ferencvárosnak hazai pályán ez kötelező és meg is van elől a minőség erre, míg a Qarabaghoz visszatér számos hiányzó, így még nagyobb falat lehet a Fradinak a továbbjutás.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ 1.86    


20220808141733