Bajnokok Ligája

Ezt a teljesen reális fogadást emelt oddson pakolhatod a Fradi meccsén

A bet365 jó sokáig kivárt, de csak kihozta a fogadás fokozó opciókat a Qarabag elleni visszavágóra is.

Minden szempontból hatalmas a tét kedd este a Groupama Arénában. A 33-szoros magyar bajnok Ferencváros ugyanis már csak három mérkőzésre van attól, hogy a 2020/21-es idény után ismét bejusson a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A feladat közel sem teljesíthetetlen, ezt mutatják az oddsok is, a Csercseszov-legénységnek kedden a következő lépésként a Qarabagot kell kiejtenie a harmadik selejtezőkörben.


>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


Nem elhanyagolható tény, hogy nem csak sportszakmailag, hanem anyagilag is kiemelten fontos lenne, hogy az FTC a BL rájátszásába lépjen. Ebben az esetben ugyanis ötmillió eurót biztosan kapna az Európai Labdarúgó-szövetségtől, míg ha kiesik, ennek az összegnek a töredéke kerülhet a klubkasszába. Természetesen

a főtáblára jutással kaszálna igazán nagyot a Fradi, a kvalifikációért járó 15.64 millió euró, plusz az UEFA-együtthatók alapján elosztott összeg minimuma, 1 137 000 euró biztosan befolyna, ami számottevő összeg a költségvetésben.

 

A csapat egykor legendája, a 49-szeres válogatott Lisztes Krisztián szerint márpedig nem lehet kérdés a Qarabag elleni párharc kimenetele. "Egyértelmű: továbbjutást várok! Az első meccsen is lehetett látni, hogy egyénileg nagyon képzettek a Qarabag játékosai, megvan bennük a sebesség, ráadásul két meghatározó futballista visszatér, úgyhogy a Fradinak végig maximálisan kell koncentrálnia." - mondta Lisztes, akinek ha szavai megvalósulnak, karnyújtásnyira kerülhet az elitsorozat csoportköre.


 >> Tippek, infók, játék a Fradi-Qarabag meccsre <<


Ezzel egybe vág az alábbi, bet365-ön található kombinált fogadás, amelyre most emelt oddson fogadhatunk a fogadás fokozónak köszönhetően. Az alábbi, majdnem 10-szeres pénzzel kecsegető opcióban a Fradi úgy nyerne - és ezzel lépne tovább - hogy mindkét együttes betalál és szögleteket is szép számmal láthatunk majd.

{"headTitle":"Ferencváros-Qarabag","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-09 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros nyer + Mindkét csapat szerez gólt + több, mint 9 szöglet (régi odds 8.00)","odds":"9.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}