Bajnokok Ligája

Szembemegyünk a bukikkal a Sturm Graz-Dinamo Kijeven

  • Tomihmv

Sima és szoros is lehet a felek visszavágója, de ez a tippel mindkét esetben van esélyünk a "zöldülésre".

Szomszédos országaink ezüstérmesei feszülnek egymásnak kedd este Grazban, ahova a Dinamo Kijev látogat a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőfordulójának visszavágójának apropójából. A felek ütközetének az osztrákok az esélyesei, legalább is a bukik szerint, igaz, átlagosan 2.40-szeres oddson lehet fogadásokat kötni rájuk háromesélyben.

3960298

A két csapat múlt szerdán csapott össze Lódzban, vagyis semleges pályán, az orosz-ukrán háborús helyzetnek köszönhetően, amelyet Karavajev góljával végül 1-0-ra nyertek meg a kijeviek. A meccs egyébként mondhatni kiegyenlített csatát hozott, az osztrákok lőttek ugyan többet kapura, de a mezőnyben viszont az ukránok voltak jobbak, s ugye a gólt is ők szerezték, s tudtak nyerni végül.

Azóta a Dinamo edzésekkel készült a második felvonásra, míg a Sturm bajnokit játszott, méghozzá a Ried otthonában. Azonban az a meccse sem sikerült jól Ilzer fiainak, hiszen hiába szerezték meg a vezetést, a hazaiak tíz emberrel tudtak egyenlíteni. Igaz, tegyük hozzá, hogy a graziak kezdőcsapata hét helyen is változott.

A hétközi visszavágón a hazaiaknál Geyrhofer, Jantscher, Kiteishvili és Trummer, míg a vendégeknél Cigankov, Szuprjaga és Kosztevics szereplése kérdéses sérülés miatt, igaz, az odavágón az itt felsorolt játékosok közül senki sem lépett pályára...


>>> ✅ Fizess be 20 ezer forintot, és fogadj 50 ezerrel!
Most két meccsjegyet is nyerhetsz az magyar-olaszra! ✅<<<


Erősebb csapat a Dinamo, s már nincs akkora lemaradása a többiekhez képest, mint pár héttel korábban, sőt, három tétmeccsel a háta mögött és úgy, hogy pihenni tudott a hétvégén jó előjelekkel várja a második meccset. Mindehhez tegyük hozzá, hogy az ukránokat nem hajtja a tatár, kontrajátékra is berendezkedhetnek, ami megy Lucescuéknak, avagy az is benne van a pakliban, hogy kettős győzelemmel jutnak tovább a következő körbe.

Így a vendégek felé tereljük fogadásunkat, azonban már a rájuk kínált +0,25-ös ázsiai hendikepre is remek szorzót kapunk, ami ugyebár már döntetlen esetén is szállítana némi profitot, így ezt a tippet vesszük ki a felek visszavágójára.

{"headTitle":"Sturm Graz - Dinamo Kijev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-09 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dinamo Kijev +0,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3960298] 2022-08-09 20:30:00 Sturm Graz - Dynamo Kyivx;