Sportfogadás

Ezzel a focis kombival egy 154-es szorzót csípett meg olvasónk - fotó

Olvasónk egy 12-es kötést küldött játékba 3000 forintért, komoly kaszálás lett a vége.

Kedden befejeződött a Bajnokok Ligája selejtezőjének 4. köre, sajnos a Ferencváros a hazai pályán elszenvedett 3-1-es veresége után búcsúzni kényszerült az elitsorozattól, de a magyar bajnok az Európa Ligában még kiharcolhatja a csoportkörös szereplést. A Hathárom szerkesztői nagyon ráéreztek egyébként a meccsre, hiszen 4/4-es találati arányt hoztak össze a Fradi visszavágójára.

Bár a zöld-fehér drukkerek többsége emiatt szomorú szerda reggelre ébredt, egy kedves olvasónk viszont biztosan mosollyal az arcán kezdte a napot.

A Hathárom dicsőségcsarnokába, azaz a TipPicsbe kaptuk az alábbi szelvényt, amelyet 'pothgyorgy' nevű olvasónk töltött fel. A szelvényre hat különböző BL-selejtezős mérkőzésről összesen 12 tipp került fel, a 'kombivonat' eredő szorzója pedig 154,34-es lett.

Sportfogadótársunk kereken 3000 forintért adta fel a kombit az Unibeten, amely mivel egyetlen hibás választást sem tartalmazott, 463 000 forintos nyereményt jelentette a számára.

A nem mindennapi szelvényhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeiteket a TipPicsbe!

 


Tudtad? ℹ️

Ha július 28. és augusztus 28. között a hatharom.com linkjén keresztül regisztrálsz és be is fizetsz az Unibetre, akkor a 100 %-os üdvözlő bónusz mellé egy 10. 000 HUF értékű ingyenes fogadást is kapsz, ráadásul részt vehetsz egy sorsoláson, ahol egy szerencsés nyertes két jegyet nyer a szeptember 26-án a Puskás Arénában megrendezésre kerülő Magyarország-Olaszország Nemzetek Ligája-mérkőzésre. Ha belemennél a részletekbe, ajánlunk ezt a cikket!

Miért az Unibet? 
✅ Akár 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónusz az új játékosoknak
✅ 10. 000 HUF ingyenes fogadás
✅ Fogadásépítő alkalmazás
✅ Ingyenes fogadási lehetőségek a legnagyobb meccsekre
✅ Labdarúgás nyereménynövelő kombi fogadásokhoz
✅ Speciális fogadások a magyar és a külföldi bajnokságokra
✅ Élő képes közvetítések
>>>CSATLAKOZOM AZ UNIBETHEZ<<<