Konferencia Liga

A Puskás után Lovrencsicsék nagy falatnak bizonyulnak a portugáloknak?

  • Tomihmv

Kétgólos előnnyel utazik a Hajduk Split a Guimaraes otthonába szerdán a Konferencia Ligában.

Az Európai Szuperkupa fináléja mellett mindössze egy nemzetközi tétmeccs kerül megrendezésre az öreg kontinensen szerdán. Ez viszont egy mondhatni magyar érdekeltségű ütközet lesz, hiszen a Lovrencsics Gergőt soraiban tudó Hajduk Split látogat Guimaraesbe a Konferencia Liga harmadik selejtezőfordulójának visszavágója alkalmából. A második meccsnek a portugálok az esélyesei, legalább is a bukmékerek szerint, akik átlagosan 2.30-szoros pénzt kínálnak a hazai sikerre háromesélyben.

3960361

A felek csütörtökön csaptak össze Splitben, s noha a Guimaraes került előnybe a 61. percben Miguel Maga révén, a horvátoknak bőven volt válaszuk. A 67. minutumban Sahiti egyenlített, majd a 75. percben Melnjak révén már 2-1-re vezettek, a végeredményt pedig a 87. minutumban Krovincovic állította be egy bődületes góllal. Magyar szempontból még kiemelendő, hogy déli szomszédunk együttesébe Lovrencsics Gergő a 77. percben állt be.

A Puskás Akadémiát kiejtő portugálok egyébként nem játszottak jól az első meccsen, de fogalmazhatunk úgy is, hogy a horvátok voltak jobbak, hiába kerültek hátrányba, összességében dominálni tudták a találkozót, a kétgólos előnyük abszolút megérdemelt.

Azóta a splitiek nem léptek pályára, bajnokijukat elhalasztották, vagyis edzésekkel készültek az eheti ütközetre. Ezzel szemben a Guimaraes pályán volt, vasárnap kezdődött ugyanis a portugál pontvadászat, s sikeresen rajtolt, 1-0-ra tudott nyerni a Chaves otthonában, méghozzá úgy, hogy négy helyen változott a kezdője, továbbá a meccset végül kilenc (!) emberrel fejezte be...

A visszavágón a hazaiaknál Fernandes, Gaspar és Handel maradhat ki sérülés miatt, míg a vendégeknél a hírek szerint nem lesz hiányzó.


>>> ✅ Fizess be 20 ezer forintot, és fogadj 50 ezerrel!
Most két meccsjegyet is nyerhetsz az magyar-olaszra! ✅<<<


Papíron a Hajduk számít erősebb csapatnak, az odavágón bizonyította is ezt, mindemellett rápihenhetett a visszavágóra. Ugyanakkor a Guimaraes önbizalomnövelő sikert aratott hétvégén, otthoni környezetében pedig a portugál sztárcsapatokat is meg szokta izzasztani.

Jó kis visszavágó várhat tehát ránk, pláne úgy, hogy a hazaiaknak menniük kell előre, mivel kétgólos hátrány kell ledolgozniuk, ha szeretnék kiharcolni a továbbjutást. Így pedig nem kérdés, hogy gólokra érdemes fogadni a második ütközeten, pláne úgy, hogy az odavágón született négy találat ellenére a 2,25-nél többre (ázsiai gólok) 1.81-szoros oddson fogadhatunk az Unibeten, amely tipp csak akkor veszítene teljesen, ha nulla vagy egy találat születne.

{"headTitle":"Guimaraes - Hajduk Split","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-10 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2,25 felett (ázsiai gólok)","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3960361] 2022-08-10 18:00:00 Vitoria de Guimaraes - Hajduk Splitx;