Konferencia Liga

Ezt a triplázót nem hagyjuk ott a Sepsi visszavágójára!

  • Cipolla

Már hazai pályán is hátrányba került a Sepsi, idegenben csak a szép búcsú lehet a cél.

A Djurgarden ellen nem találta az ellenszert a Sepsi OSK az odavágón, már három nullra is vezetett a vendég alakulat a találkozó derekán, majd a végén összejött a becsülettapasz, a szépítés a hazaiaktól. Ennek ellenére természetesen nem kérdés, hogy a visszavágónak is egyértelmű esélyese a svéd csapat, de nem írják le teljesen a bukik a sepsiszentgyörgyieket.

3960381

Remek formának örvend a Djurgarden, amely együttes csak azért áll a második helyen a svéd bajnokságban, mert legutóbb csak 0-0-ás döntetlent játszottak a Varnamo ellen. Ennek ellenére 10 meccses veretlenségi sorozattal a hátuk mögött várják a találkozót, a Konferencia Ligában is remekel az együttes. A Rijeka együttesét oda-vissza meg tudta verni Bergstrand együttese, az odavágó előtti bajnokiját pedig elhalasztották, így zavartalanul utaztak Sepsiszentgyörgybe még az első meccsre.

A Sepsi bár el szeretette volna halasztani a vasárnapi meccsét, a román szövetség ezt nem engedte így a hétvégén az UTA ellen pályára kellett lépnie. Bogdan Mitrea a csapatkapitány ki is akadt a szövetségre, ráadásul egy nyögvenyelős 0-0-ra volt csak képes a Sepsi. Kicsit megtört a lendületük, a kettős terhelés pedig rossz hatással van a csapatra, így sok jóval nem kecsegtet a svéd kirándulás sem. Az előző körben a szebb napokat is megélt Olimpija Ljubljana ellen a sima hazai győzelem után végül a szlovénok hosszabbításra mentették a párharcot, de a büntetőkben a Sepsi felülmúlta őket. A svédek elleni párharcot sem adta még fel azonban Cristiano Bergodi, a csapat vezetőedzője.

Odamegyünk, 90 perces meccs lesz, meglátjuk mi fog történni. Az első félidőben gyorsan gólt kell találnunk. Csoda lenne megfordítani az állást, nem meglepetés. De a futballban néha történnek csodák.

Mire fogadjunk?

Túl nagy a minőségbeli különbség a két fél között, így hiába a Sepsi fogadkozása, nehéz elképzelni, hogy csoda történjen. Mi hazai sikert predesztinálunk, ráadásul húzunk egy merészet és hendikeppel fogadjuk meg a svédeket. Ha tényleg elhiszi a Sepsi, hogy továbbjuthat, abból akár egy újabb nagyobb arányú vereség is jöhet a nyitottabb védekezés okán. A Djurgarden jó állapotban várhatja a találkozót, nem kérdés, hogy egyértelmű esélyesei a visszavágónak is, triplázóért pedig nem hagyjuk ott ezt a tippet.

{"headTitle":"Djurgardens - Sepsi OSK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-11 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Djurgardens -1.5","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
Válaszd az Unibetet!

Akár 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónusz az új játékosoknak

Az első befizetéseddel azonos összegben jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra maximum 20. 000 HUF értékig

10. 000 HUF ingyenes fogadás 

Akik a Hatharom.com linkjén keresztül regisztráltak és a regisztráció hetén fel is töltötték a számlájukat, azoknak az Unibet 10.000 forint értékű ingyenes fogadást ír jóvá! 

Fogadásépítő alkalmazás

A fogadásépítővel Te magad is összeállíthatsz fogadási lehetőségeket. Válogass az elérhető lehetőségek közül és építs fel magadnak egy remek szorzót!

Ingyenes fogadási lehetőségek a legnagyobb meccsekre

Minden Unibet-játékos számára elérhető kockázatmentes élő fogadások a legnépszerűbb sporteseményekre!

Labdarúgás nyereménynövelő kombi fogadásokhoz

Akár 30%-kal magasabb szorzók a többes kötésekből álló kombinációs fogadásokhoz

Speciális fogadások a magyar és a külföldi bajnokságokra

Fogadnál a bajnokra, dobogósra, a kiesőre esetleg a gólkirályra? Megjátszanád a kedvenc játékosok következő klubját? Az Unibeten számos speciális ajánlatot találsz!

+ Élő képes közvetítések

Hetente több száz élőképes (live stream) közvetítés a legnépszerűbb sporteseményekre (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, darts, snooker, NFL stb).
 
SZÁMLANYITÁS AZ UNIBETNÉL

 

[3960381] 2022-08-11 19:00:00 Djurgaarden - Sepsi OSKx;