Konferencia Liga

Aligha szakad meg ezen a meccsen a Vidi

  • Tomihmv

Ötgólos előnyből várja moldovai visszavágóját a fehérvári együttes.

Kényelmes helyzetből várja csütörtöki visszavágóját a Konferencia Liga harmadik selejtezőfordulójában a Fehérvár, hiszen 5-0-ra (!) győzött hazai pályán a Petrocub ellen. A moldovai ütközet tehát formalitásnak tűnik, de azért így is a magyar együttes számít favoritnak, a fogadóirodák átlagosan 1.80-szoros pénzt fizetnek ugyanis a Vidi sikerére háromesélyben.

3960387

A Petrocub igen csak viszontagságos utazás után érkezett meg Székesfehérvárra egy hete (busszal utazott, s már kedden elindult Moldovából), mindemellett három kulcsjátékosa hiányzott, s egy 17 éves fiatalt is kénytelen volt pályára küldeni. Ugyanakkor az első 20 percben a moldávok voltak jobbak, kapufát is lőttek, ám azt követően két könnyű gólt kaptak, amely pszichésen megfogta őket, s összeomlottak. A Vidi a meglévő két góljára még hármat rúgott a folytatásban (Dárdai, Kodro, Stopira, Petrjak és Zivzivadze talált be), 5-0-ra (!) tudott nyerni, s formalitássá tette a visszavágót. 

Azóta mindkét csapat lejátszott egy bajnokit, a fehérváriak 4-0-ra (!) verték a Honvéd együttesét hazai pályán, míg a Petrocub otthoni környezetében 1-0-ra múlta felül a Dacia Buiucani csapatát, avagy mindkét fél jól hangolt a második csörtére.

A visszavágót minden bizonnyal a moldovaiak veszik majd komolyabban, szépen szeretnének búcsúzni, a vendégeknél tartalékolás várható, pláne annak fényében, hogy a továbbjutásuk megvan, vasárnap pedig a Ferencváros otthonába látogatnak. Funsho szerint ugyanakkor, aki a molfehervarfc.hu-nak nyilatkozott, kettős győzelemmel szeretnének továbbjutni a piros-kékek.

"Az elmúlt hetünk remekül sikerült, az, hogy a saját szurkolóink előtt kilenc gólt tudtunk lőni két mérkőzésen (!), minden várakozásunkat felülmúlta. A héten két nagyon fontos meccs vár ránk, csütörtökön szeretnénk kettős győzelemmel kiharcolni a továbbjutást, vasárnap pedig a Ferencváros otthonában folytatni az elmúlt héten megkezdett jó sorozatunkat és meglepetést okozni. A Petrocub ellen arra számítok, hogy az 5-0-s győzelmünk után megpróbálnak majd visszavágni nekünk a moldávok és nyomást helyezni ránk, nekünk viszont stabil védekezés mellett jónak kell lennünk a helyzetkihasználásban és akkor nem lehet gond."

Miért az Unibet? 
✅ Akár 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónusz az új játékosoknak
✅ 10. 000 HUF ingyenes fogadás
✅ Fogadásépítő alkalmazás
✅ Ingyenes fogadási lehetőségek a legnagyobb meccsekre
✅ Labdarúgás nyereménynövelő kombi fogadásokhoz
✅ Speciális fogadások a magyar és a külföldi bajnokságokra
✅ Élő képes közvetítések
>>>CSATLAKOZOM AZ UNIBETHEZ<<<

Minden bizonnyal Michael Boris mester alaposan hozzányúl alapcsapatához, olyanok is szóhoz juthatnak, akiknek még nincs igazán nemzetközi rutinjuk. Persze papíron még így is a Vidi az esélyesebb, de figyelembe véve, hogy ezen meccset követően a Ferencváros, majd a Köln otthonába látogat, s ugye azok sokkal, de sokkal fontosabb mérkőzések lesznek, aligha szakadnak meg a piros-kékek Moldovában.

Mindezek tükrében pedig a hazaiakra kínált +0,75-ös ázsiai hendikepet küldjük csatába, amely tipp teljesen csak akkor veszítene, ha a székesfehérváriak két vagy több góllal tudnának nyerni.

{"headTitle":"Petrocub - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-11 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Petrocub +0,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3960387] 2022-08-11 19:00:00 CS Petrocub - MOL Vidi FCx;