Európa Liga

Nem kell sok extra ehhez a tipphez a Betis-Ludogorecen

  • mr.blonde

A Ludogorec a Roma elleni meglepetésgyőzelemmel kezdte a csoportkört, de a Betis otthonában nem adunk neki sok esélyt.

Bár a sorsolás pillanatában elég egyértelműnek tűnt, hogy a C csoportból a Betis és a Roma kéz a kézben továbbjuthat, a Ludogorec az első körben rögtön borította a papírformát és 2-1-re legyőzte odahaza José Mourinho csapatát. A Betis viszont hozta a kötelező Helsinkiben, így gyakorlatilag egy újabb győzelemmel máris komoly lépést tehet a továbbjutás felé.

Erre számítanak a bukmékerek is, hiszen 1.30-1.35 körül fizetnek a hazai sikerre, míg a bolgárok győzelme akár 9-10-szeres pénzt is fizethet teremtől függően.

4010535

Csapathírek

A Betis egészen remekül elkapta a rajtot, hiszen idei hat mérkőzéséből ötöt megnyert és csak a Real Madrid elleni idegenbeli bajnoki szenvedett vereséget. Manuel Pellegrini csapata a hétvégén ráadásul rangadót tudott nyerni a Villarreal ellen, vagyis az önbizalom továbbra is az egekben lehet.

Jól is játszik a Betis, főleg otthon, igyekszik támadófocit játszani, a minőségi játékosai pedig segítenek ebben a nemes célban.

A Ludogorec a BL-selejtezőben ugyan tükörsimán alulmaradt a Dinamo Zágrábbal szemben, de aztán összekapta magát és augusztus 9. óta nem is talált legyőzőre. Hétvégén egy 4-0-s sikerrel melegített, de azért a bolgár pontvadászat nem igazán mérvadó, így ebben az infónak önmagában nem sok érték van.

Egy-egy hiányzó mindkét oldalon biztosan lesz: a Betisben Victor Camarasa régóta maródi, Juanmi és Fekir pedig akár is vissza is térhet a hétvégi kimaradás után. A vendégeknél Claude Goncalves lesz a kimaradó játékos.


👉🏻 👉🏻 Kihagyhatatlan akció!! 🤩Jelentkezz emailben az ingyentőkédért, ha szeptember 12-14. között a hatharom.com-on keresztül regisztráltál a 22betre, és még nem fizettél be a számládra!!Siess, írj nekünk legkésőbb péntek délig, utána már késő!! 👈🏻👈🏻


Mire érdemes fogadni?

Azt a Ferencváros a tavalyi kiírásban megtapasztalhatta, hogy a Betis mennyire jó csapat, hiszen az EL-csoportkörben oda-vissza kikapott a spanyol gárdától. A Ludogorec nagyjából a Fradival egy polcon található, talán még egy picivel alatta is, így nem kérdés, hogy ki az esélyes.

Amennyiben a Betis kellően összpontosít és nem követnek el ordas nagy egyéni hibákat, akkor ezt a meccset behúzhatják, főleg hazai pályán.

Véleményünk szerint a Betis be is fogja húzni ezt a meccset, még úgy is, ha esetleg Pellegrini rotál egy-két helyen. Ezt az oddsot spékelnénk meg azzal, hogy a bolgárok rúgnak legalább 3 szögletet. Ez szerintünk nem egy nagy szám, a Betis pedig nem az a csapat, amely beáll védeni az eredményt, így a gyors légiósai révén a bolgárok lehozhatják a tippünk rájuk eső részét.

>>>REGISZTRÁLOK A BWINRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT <<<

{"headTitle":"Betis - Ludogorec ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-15 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Betis nyer + Ludogorec szögletek 2.5 felett ","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[4010535] 2022-09-15 21:00:00 Real Betis - Ludogorets Razgradx;