Nemzetek Ligája

Jó híreket kapott a magyar válogatott

Több fontos játékos is hiányzik majd az olasz válogatott keretéből, ez pedig kapóra jöhet a magyar csapatnak.

Mint ismert, a következő napokban kerül lebonyolításra a Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó két fordulója, a magyar válogatott pedig pénteken Németország, majd hétfőn Olaszország ellen lép pályára. Marco Rossi együttese négy kör után vezeti az A divízió hármas csoportját, vagyis még akár a csoportelsőség is meglehet, igaz ehhez azért elég komoly bravúrokra lenne szükség.

A kiesés elkerülésére is figyelnünk kell azért, ehhez pedig az kell, hogy a hátralévő két meccsen legalább egy pontot szerezzünk. Németországban biztosan nem lesz könnyű dolgunk, de az Európa-bajnok olaszok ellen is nagyon meg kell majd küzdenünk.

Ez utóbbi meccs kapcsán azonban 'jó hírek' érkeztek be a minap, ugyanis Roberto Mancini közölte, hogy újabb három fontos kimaradója lesz a hátralévő két fordulóra.

Az olaszok így egy meglehetősen fiatal és kvázi rutintalan kerettel készülnek az angolok és a magyarok elleni ütközetekre. Íme a biztosan kimaradó olasz játékosok névsora:

 

  • Lorenzo Insigne
  • Federico Bernardeschire
  • Domenico Criscito
  • Federico Chiesa
  • Marco Verratti
  • Lorenzo Pellegrini
  • Matteo Politano

 

Mancini természetesen nem volt boldog a sérülések miatt, de a szakembernek különösen az volt fájó, hogy a támadósorban alig maradt bevethető opciója. A már-már veteránnak számító Ciro Immobile az egyetlen nagy név a csatárok között.

Az olaszok egyébként szintén esélyesek a csoportgyőzelemre, de ehhez több dolognak is egyszerre be kell következnie, szóval a realitások azt mondják, hogy nem a squadra azzura végez majd a 3-as csoport élén.

Az olaszok pénteken a magyar válogatottal egyidőben fogadják majd a bent maradásért küzdő Angliát, ahol a fogadóirodák szerint háromesélyes rangadót játszhatnak a csapatok. Nagy kérdés, hogy ilyen foghíjas kerettel mire mennek majd a Háromoroszlánosok ellen.

{"headTitle":"Olaszország - Anglia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-23 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olaszország ","odds":"2.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Anglia ","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A magyarok elleni idegenbeli mérkőzésen is fogadhatóak már az olaszok. A Puskás Arénában megrendezésre kerülő meccsen egyelőre az olaszok elég nagy favoritnak számítanak, hiszen 1.60-as átlagoddson lehet a taljánokra fogadni, míg a mieink sikere 5.50-es átlagoddson mozog.

Azon a meccsen telt ház fogadja majd az olaszokat, így könnyű dolguk biztosan nem lesz a vélhetően motiváltabb magyar válogatott ellen.

{"headTitle":"Magyarország - Olaszország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Olaszország ","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Magyarország vagy döntetlen ","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BWINRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT <<<

[3784563] 2022-09-26 20:45:00 Magyarország - Olaszországx;