Nemzetek Ligája

Nagy a tétje a skót-ír csúcsrangadónak

  • varin

A hazaiak a feljutásért, a vendégek a kiesés elkerüléséért lépnek gyepre.

>>>Minden, amit a 2022-es foci-vb-ről tudni kell<<<

Hatalmasat lépett a feljutás felé Skócia, miután az Eb-t is megjárt gárda Ukrajnát ütötte ki hazai pályán. Most ismét szüksége van 3 pontra a kék-fehéreknek, ráadásul az az Írország látogat a Hampden Parkba, amely az elmúlt hónapokban igencsak kétarcú csapat benyomását keltette.

3784525

Hajlamosak vagyunk lesajnálni az íreket, erre pedig gyakran adnak is okot. A sikertelen vb-selejtezők után Örményországban kapituláltak Stephen Kenny fiai, viszont a skótok elleni 3-0, valamint az ukránok elleni 1-1 már megsüvegelendő teljesítmény. Viszont jó eséllyel így is egy ki-ki meccset játszanak majd Hoganék az örmények ellen hazai pályán a kiesés elkerüléséért, ami azért eléggé rosszul cseng.

De hogy őszinték legyünk, ez az ír csapat nem egy félelmetes gárda. Tele kiöregedő 30-asokkal, kevés tehetséggel és főleg kevés topcsapatos játékossal. Mindent elmond Kenny gárdájáról, hogy a 30 éves Doherty (Tottenham) és a 33 éves Coleman (Everton) számít a legnagyobb sztárnak manapság. Jelenleg úgy tűnik, nem várnak szép évek az ír labdarúgásra.


>>>REGISZTRÁLOK A BWINRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT <<<


Skócia ezzel szemben szépen építi fel magát. Az Eb még nem sikerült jól, a vb-pótselejtezős vereség is fájdalmas, viszont a feljutás már szép eredmény lenne Ché Adamséknek. Ha csak a csapatneveket vizsgáljuk meg, már jobban fest a helyzet, hiszen ad játékost a Celtic, az Arsenal, az Everton, a Rangers, a Manchester United és a Newcastle is.

A skótoknak egyébként elég lehet az 1 pont is itt, hiszen az ukránok vélhetően verik az örményeket, így bár döntetlen esetén pontazonosság lenne, a skóciai 3-0 el is dönti az egymás elleni mérleget - így az utolsó körös ukrán-skót meccsen így is, úgy is pont kell majd a vendégeknek.

Nem csodálkozunk a 2.0-s line-on ezen a meccse, hiába volt Írországban 3 gól, itt most ez meglepetés lenne. Egy kis biztosítással a döntetlennel nyernénk, illetve azzal, hogy nem lő mindkét csapat gólt. Papírforma szerint ez egy 0-0, 1-0-s meccs lesz, de egy 2-0 vagy 3-0 esetén is lenne profitunk.

{"headTitle":"Skócia-Írország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-24 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Skócia nincs fogadás: X","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Nem szerez mindkét csapat gólt","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3784525] 2022-09-24 20:45:00 Skócia - Írországx;