Tenisz

2.75-ért raktunk össze egy fogadáskészítős szelvényt szerdára

  • Cesc18

Bár az egykori Roland Garros-bajnok Jelena Ostapenko döntőzött a múlt héten, ám a játéka egyáltalán nem volt meggyőző.

A 25 éves lett lány lesz az utolsó kiemelt, aki bemutatkozik Tallinnban, miután vasárnap még a dél-koreai fővárosban, Szöulban játszott döntőt. A szervezők ennyit tudtak segíteni Ostapenkónak, de még így sem lesz egyszerű dolga, hiszen több, mint 15 óra volt a repülőút Észtorszárba. 

Nem igazán volt szerencséje a sorsolásnál Ostapenkónak, ugyanis nem elég, hogy kevés ideje volt az akklimatizálódásra, de rögtön az első körben megkapta azt a Kaia Kanepit, aki hazai környezetben a trófea egyik esélyese. 

Bár Kanepi már a 38-ik életévét tapossa, ám idén bizonyítja, hogy még ennyi idősen is abszolút versenyképes. Nem is olyan régen, Washingtonban egészen a döntőig masírozott, de az év elején az Australian Openről egy negyeddöntője is van. Több szép skalp is fűződik a nevéhez 2022-ben, legyőzte például Sabalenkát, Osakát, Muguruzát és Bencicet is. 

Van tehát még kraft a veterán észt lányban, aki egyébként az előkelő 32. helyen áll a világranglistán, avagy minden esélye megvan arra, hogy a 2023-as Ausztrál Openen a kiemeltek között legyen. 

Ami Kanepi és Ostapenko egymás elleni ütközetét illeti, jól mutat, hogy a lett lány Szöulban döntőzött, de az az igazság, hogy egyáltalán nem mutatott meggyőző formát. 

A torna elején különösen szenvedett, majdnem sikerült kikapnia egy 600-on kívüli dél-koreai lány ellen, de nagyot kellett harcolnia Gasanovával is a továbbjutásért. Rengeteg ki nem kényszerített hiba és gyenge adogatójátékok jellemezték Ostapenko teljesítményét. 
 

Mire fogadjunk?


A fogadóirodák is érzik, hogy hiába a lett a fiatalabb és az előrébb rangsorolt, ez a meccs a még mindig nagyon veszélyes Kanepinek áll. Az észt jól szervál és igazi erőteniszt játszik, ami megfojthatja a bizonytalankodó Ostapenkót. 
 


 

Fogadásunknál a     fogadáskészítőjét hívtuk segítségül és három tippből raktuk össze a szelvényünket, amely nem kevesebb, mint 2.75-szörös kasszával kecsegtet. 

Kanepi győzelmét azzal fűszereztük meg, hogy az észt brékelni tud az első szettben, sőt már az első Ostapenko szervajátéknál eljut bréklabdáig. Nyilván ez utóbbi egy rizikós tipp, de a lett lányt Szöulban 25 (!) alkalommal brékelték és ütött összesen 35 kettős hibát. Nagyon könnyen bajba tud tehát kerülni a saját játékainál és ha hozzávesszük, hogy nem lesz a legfrissebb, akkor lehet ráció ebben a szelvényben. 

{"headTitle":"Kaia Kanepi - Jelena Ostapenko","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-28 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Kanepi nyer + Kanepi brékel az első szettben + Kanepi bréklabdáig jut Ostapenko első szervajátékában","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365