Nemzetek Ligája

Igen, még a Koszovó-Ciprusra is van tippünk!

  • Tomihmv

"Rangadóval" zárul a C-liga 2. csoportja, amelyből megpróbáljuk kivenni hasznunkat.

Kedden véget ér a Nemzetek Ligája mostani kiírása, a C-ligában már csak két mérkőzést rendeznek, amelyekből jelen cikkünkben pedig a Koszovó-Ciprus csatával foglalkozunk. A fogadóirodákban egyre masszív favoritnak számítanak a hazaiak, akikre átlagosan immáron csak 1.60-szoros szorzón lehet fogadni háromesélyben.

3784599

Csapathírek

Koszovó összességében azt hozza az NL mostani kiírásban, ami elvárható tőle. Ciprust verte idegenben, Észak-Írországot otthon, majd kikapott tőle idegenben, míg Görögországtól oda-vissza vereséget szenvedett.

Perpillanat az északírek elleni idegenbeli vereségből jönnek a koszovóiak, akik szombaton vezettek a szigetországban Muriqi góljával, azonban a hajrát nagyon elszúrták, hiszen a 82. és a 93. percben kapott góloknak köszönhetően pont nélkül távoztak Belfastból.

Alain Giresse kapitánynak van egy-két hiányzója (a két Kastrati, az Újpestből és a Vidiből, továbbá Halimi, Shala, Zhegrova, Kololli, Valon Berisha, Vojvoda vagy Paqarada), de így is jó erőkből áll Koszovó, és erre abszolút nem foghatja a hétvégi "összeomlást".

>>>Minden, amit a 2022-es foci-vb-ről tudni kell<<<

[3784599] 2022-09-27 20:45:00 Kosovo - Ciprusx

Ami a vendégeket illeti, Ciprus némileg meglepő (?) hétvégi sikerével, hazai pályán győzte le 1-0-ra az addig hibátlan, biztosan feljutó Görögországot, így életben tartotta reményeit, hogy play-out nélkül harcolja ki a bennmaradást a C-ligában (a C-ligából mindössze két csapat esik ki, így a négy utolsó helyezettből csak kettő búcsúzik, amit play-out formában döntenek el), ami legutóbb nem sikerült, akkor a rájátszásban végül Észtország ellen maradt bent.

A görögök elleni sikert megelőzően egyébként két döntetlen (Észak-Írország ellen oda-vissza) és két vereség (Koszovótól otthon, Görögország ellen idegenben) volt a mérlegük a szigetlakóknak. Mindemellett érdemes kiemelni, hogy fontos hiányzójuk a hírek szerint nem lesz kedden.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

A csoportban Koszovó, Észak-Írország és Ciprus csatázik azért, hogy elkerülje az utolsó helyet, vagyis, hogy ne kelljen a play-outban szerepelnie. Az északírek a görögök vendégei lesznek, nagy kérdés, hogy a hellének ismét dobnak-e le pontot vagy pontokat a számukra tét nélküli meccsen...

A másik két együttes tehát egymás ellen játszik, ha Koszovó nem kap ki, biztosan elkerüli a play-outot. Ciprus egy vereséggel is megúszhatja a rájátszást, ha Észak-Írország kikap, hiszen egymás elleni összevetésben (idegenben lőtt több góljának köszönhetően) jobban áll, mint riválisa, a lényeg, hogy, ha ugyanannyi pontot szerez, mint a brit alakulat, akkor megmenekül.

Az iksz tehát alapvetően egyik félnek sem lenne rossz (ha nem nyernek ugye az északírek), de borítékolható, hogy mind a hazaiak, mind a vendégek a sikerért lépnek pályára. Így pedig nem lennénk meglepve, ha az odavágóhoz hasonlóan ezúttal is legalább öt sárga lap kerülne kiosztásra a találkozón. Pláne, hogy az a Tohver lesz a sípmester, aki a legutóbbi NL-meccsén (Szlovákia-Kazahsztán) kereken 10 (!) sárga lapot osztott ki. Ennek tükrében több, mint négy sárgára fogadunk (ázsiai lapok), amely nulla, egy, kettő vagy három lap esetén lenne vesztes tipp.

{"headTitle":"Koszovó - Ciprus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-27 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sárga lapok 4 felett (ázsiai lapok)","odds":"1.715","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3784599] 2022-09-27 20:45:00 Kosovo - Ciprusx;