Nemzetközi foci

Ha szerinted is megöregedett CR7, ez a tipp tetszeni fog!

Ismét a kritikák kereszttüzébe került CR7, mert a spanyolok ellen több ziccert is kihagyott, a portugálok pedig kiestek.

Ronaldo pályafutása leggyengébb szezonját produkálja egyelőre //

"Mindent megnyert, egy fenomén volt. De most itt az ideje visszavonulnia" - ezek a szavak Antonio Cassano, az olasz válogatott és a Real Madrid egykori támadójának száját hagyták el a minap, reagálva Cristiano Ronaldo kedd esti teljesítményére a portugál válogatottban. 

A 37 éves klasszisnak finoman szólva sem volt jó meccse a spanyolok ellen, hiszen a sorsdöntő találkozón több nagy helyzetet is elpuskázott, ezúttal is látványosan gesztikulált a csapattársak egy-egy rossz megoldásán. A portugálok egy hajrágóllal ráadásul elbukták a Nemzetek Ligája elődöntőjét, ami után a portugál sajtó sem volt rest beleállni CR7-be. 

"Kevesebb Ronaldo, több Portugália" - például ezzel a címlappal jött ki szerda reggel a legolvasottabb portugál sportlap, ami tökéletesen visszaadja, hogy bizony már saját országában sem kikezdhetetlen Cristiano Ronaldo. 

 

Pocsék légkör, pocsék szezon, pocsék mutatók 

Cristiano Ronaldo kálváriája tulajdonképpen már májusban elkezdődött, amikor világosság vált, hogy a Manchester United nem hogy bajnokságot nem tud nyerni, de még a BL-ben sem tud indulni. Ronaldo és ügynöke ezért el is kezdett új csapatot keresni a támadónak, csakhogy a csapatkeresés a nyár egyik legkínosabb szappanoperájává fajult, hiszen CR7 szó szerint nem kellett senkinek. 

A Manchester United sem biztos, hogy szívesen tartotta mag a gigászi fizetéssel rendelkező veterán támadót, főleg, hogy az új edző Erik ten Haag játékfelfogásában kevésbé van helye a portugálnak.

Ronaldo ezzel együtt maradt az Old Traffordon, de egyelőre nem sok köszönet van az idei szezonjában, hiszen kvázi csereemberként számolnak csak vele. 

 

A holland tréner azzal magyarázza a mellőzést, hogy Ronaldo kihagyta a nyári alapozást, ezért fizikálisan nincs azon a szinten még, amelyet megkövetel a Premier League, de a valóságban sokkal az lehet a háttérben, hogy Ten Haag filozófiájába nem fér bele, hogy a 10 mezőnyjátékosból egy futballista ne legyen kellően felkészült a letámadásoknál és a védekezésnél. 

CR7 idei szezonja // eredmenyek.com

Ronaldo szempontjából a gond ott van, hogy a MU nélküle össze tudta kapni magát és egyre jobb eredmények jönnek, vagyis nem úgy fest, mintha óriási szükség lenne a pályán kissé egoista klasszisra.  

Alighanem érzi ezt Ronaldo is, akinek viszont egy teljesen szokatlan és megalázó érzés lehet a kispadot koptatni, csak sajnos idei teljesítménye alapján nagyon többre nem is számíthat. 

 

A 2022/2023-as idényben Cristiano Ronaldónak mindössze egy gólja van a Manchester Unitedben. 

 

Az egyetlen gól is a Sherrif Tiraszpol ellen jött össze az Európa Ligában, a Premier League-ben ugyanis az utolsó négy fordulóban 84 percet kapott összesen. Nem csoda, hogy arról cikkeznek az angol sportsajtóban, hogy Ronaldo januárban újra megpróbálkozik a csapatváltással, kérdés, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben melyik klub akar egy vagyont kifizetni egy korosodó játékosnak. 


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Szinte kizárt, hogy ez a tipp elessen? 

Ilyen előzmények után időszerűnek gondoltuk, hogy újra vessünk egy pillantást Ronaldo 2022/2023-as szezonjára vonatkozó fogadási lehetőségeknek. A 22bet ezen a téren is bivalyerős kínálatot mondhat magáénak, hiszen hat különböző piacon is ajánl Ronaldo-fogadásokat. 

Ronaldo tavaly 18 gólt szerzett a Premier League-ben, amivel a Manchester United legeredményesebb játékosa lett. Idén viszont még nem talált a kapuba, így a bukméker is csak +/-10,5-re húzta meg a Ronaldo-gólok határát. Jelen állás szerint nehéz elképzelni, hogy CR7 megugorja ezt a lécet, de ami szerintünk még ennél is erősebb tipp lehet, az az, hogy nem lesz négy olyan bajnokija, ahol legalább két gólt is szerez. 

Tavaly összesen négy ilyen PL-meccse volt, és a buki most is egy +/-3,5-ös határt húzott meg erre a piacra, ami szerintünk túlzás, így érdemes lehet támadni az "underes" opciót. 

 

Szintén magasnak tűnik, hogy a direkt szabadrúgásgólokra +/-1,5-ös határt húztak meg a 22betnél. Ronaldo nagy szabadrúgó-specialista hírében áll, pedig valójában nincsenek túl jó mutató ezeknél a helyzeteknél. Karrierje során 55 szabadrúgás gólja van az igaz, de az elmúlt öt évben összesen hármat tudott szerezni, legutóbb a tavalyi idényben a Norwich ellen volt eredményes szabadból. 

Ronaldóval kapcsolatban köthetünk még fogadásokat a sárga lapjaira és a piros lapjainak számára is, de akár a gólpasszait is megpróbálhatjuk pénzzé tenni. 

{"headTitle":"Cristiano Ronaldo 2022/2023 - Manchester United Premier League statisztikák ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mérkőzés gólok 10,5 alatt ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Összes duplázás (2 gól egy játékostól) 3.5 alatt ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Piros lap 0.5 felett ","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Összes gól direkt szabadrúgásból 1.5 alatt ","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

*Ezt a fogadást a 22bet>Hosszú távú fogadások >Labdarúgás>Players> Cristiano Ronaldo.Manchester United.England > útvonalon érheted el. 

 


Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet