Férfi kézi-BL

Újabb pofont kap a Szeged? Megint bravúr kell a pontokhoz!

Zsinórban harmadik rangadójára készül a BL-ben az eddig pont sem szerző szegedi csapat.

Csütörtökön pályára lép másik férfi kézilabda kirakatcsapatunk is a Bajnokok Ligájában, s a Szegedre újabb komoly meccs vár, a Tisza-partiak ugyanis a Kiel otthonába látogatnak. A fogadóirodák szerint a német csapat számít esélyesebbnek, ugyanis háromesélyben átlagosan 1.55-szörös pénzt fizetnének sikerére.

Vajon Kielben már szereznek pontot Bombacék? - Fotó: facebook.com/pickhandball

Csapathírek

A Barcelona után a Nantes együttesétől is kikapott a Szeged, így két mérkőzést követően nullapontos a Bajnokok Ligája B jelű nyolcasában. A franciaországi, 35-30-as vereségben a sok bekapott gól mellett különösen az volt fájó Juan Carlos Pastor mesternek, hogy csapata sok tiszta lövőhelyzetet puskázott el, a spanyol szerint legalább tíz gól együttesében maradt, az elmúlt héten, továbbá még mindig keresi önmagát az együttese...

A magyar alakulatnál Mackovsek és Stepancic hagyta ki a múlt heti BL-meccset, ők, illetve Bodó is kimaradt a hétvégi bajnokin, amikor a Pick az igen gyenge első félidőt (17-17) követően végül 37-26-ra tudott nyerni Dabason.

A Kiel tavaly a harmadik helyen végzett a BL-ben, a Bundesligában a második pozícióban zárt, míg a Német Kupát behúzta, idén pedig már a Német Szuperkupát is megnyerte a bajnok Magdeburg ellen. 

A Zebráknál a nyáron volt némi változás, Wallinius, Johansson, Mrkva és Överby érkezett, míg Quenstedt, Horák, Myrhol és Leon Ciudad távozott vagy visszavonult, avagy lényegében kiegészítő emberek távoztak tőlük, és egy picit sikerült erősíteniük, de a bivalyerős mag egyben maradt.

A TWH a Bundesligában ötből ötször nyert eddig, legutóbb vasárnap a Hannover otthonában két góllal győzött. A BL-ben viszont felemás a mérlege, az Elverum elleni 36-26-os hazai sikert követően, az elmúlt héten, idegenben, óriási meglepetésre 38-36-ra kikapott (!) a Celje otthonában. Ezen zakó még úgy is meglepő, hogy Szlovéniában Ehrig, Zarabec, Pekeler, Sagosen és Duvnjak sem lépett pályára ilyen vagy olyan okok miatt.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

Egyik csapat sincs élete formájában, a Kiel van talán egy kicsit jobb passzban, továbbá hazai pályán játszhat, igaz, lesz egy pár hiányzója (Duvnjak Hannoverben már játszott, így elvileg csak a másik négy játékos marad majd ki). Azonban nem fogadnánk a hazaiakra, hiszen láthattuk egy hete, hogy a Celje ellen is ki tudtak kapni, tavaly pedig a Szeged 32-32-t játszott Kielben, otthoni környezetében pedig 30-26-ra verte a Pick Aréna avatóján a német rekordbajnokot, azonban ennek ellenére a szegediek megbízhatatlanoknak tűnnek idén.

Mindezek után egy igen speciális tippel próbálunk meg nyerni a felek BL-meccsén. Mivel mondhatni kisebb gödörben vannak a csapatok, így arra fogadunk, hogy a mérkőzésnek lesz olyan három perce, amikor egyik fél sem talál be, ami az előjelek alapján azért valljuk be, bőven benne van a pakliban.

{"headTitle":"Kiel - Pick Szeged","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-29 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Megszakítás nélküli teljes percek max. száma szerzett gól nélkül a meccsen 2.5 Fölött","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}