Serie A

Nagy, de nem biztos, hogy nagyon jó meccs is lesz az Inter-Roma

  • varin

Milánóban csap össze egymással José Mourinho korábbi és jelenlegi csapata. Jó kis rangadó várható.

Nézd meg a Hathárom legújabb partnerirodáját és regisztrálj a parádés, akár 120 eurós bónuszért!

Ha a szezon előtt valaki azt mondja, hogy a 8. fordulónak úgy megyünk neki, hogy az Inter-Roma rangadó a 7. és 6. helyen álló gárdák csatája lesz, kicsit mindkét irányban csalódottságot mutattunk volna. Azonban sem a Nerazzurri, sem a Farkasok nem futnak jó évet, így különösen fontos lesz, hogyan végződik kettejük szombat esti rangadója.

3919162

Különösen az iparvárosban lehetnek csalódottak a hívek, hiszen némi túlzással a BL-továbbjutás már a sorsolás pillanatában eldőlt, a bajnokságban már három vereség díszíti az eredménysort, ráadásul a nagy dirrel-durral visszaigazolt Romelu Lukaku hetek óta sérüléssel bajlódik. A sérülékeny támadó hiányában pedig nem is megy igazán a csapatnak, az utolsó négy meccsen szerzett négy gól soványnak mondható, ráadásul Simone Inzaghi csapata rangadót vesztett a Lazio és a Milan vendégeként is.

Azt talán még korai mondani, hogy Inzaghi munkája veszélyben van, de ha sem a Roma, sem a jövő heti, Barca elleni meccsen nem ér el sikert a fekete-kék csapat, akkor már 1-2 csavar kilazulhat abból a bizonyos kispadból.

"Nagyon fel kell készülnünk, mert rendkívül nehéz meccs vár ránk. Sokat elemeztük az Udinese elleni vereséget és volt is időnk felkészülni a Romára, amely egy nagyon erős csapat, egy remek trénerrel, a keret pedig csak nyáron még masszívabb lett" - mondta Inzaghi.

[3919162] 2022-10-01 18:00:00 Inter - Romax

A mester megemlítette azt is, hogy Lukaku mellett Brozovic és Gagliardini sem vállalja a játékot, így a 20 éves albán középpályás, Kristjan Asllani kezdhet, aki idén eddig csupán 29 percet játszott az Interben.

A túloldalon is nehéz 90 percre számítanak, ráadásul Josénak mindig különösen fontos az Inter elleni mérkőzés, hiszen legnagyobb sikereit talán a milánói csapatnál érte el még 2010-ben. Mindemellett a pontokra is szüksége lenne a római gárdának, hiszen legutóbb az Atalanta vitt el hármat az Olimpicóból, ráadásul a nyári erősítések után a merész álmokban a 6. helynél jobb eredmény szerepelt.

Nagyjából változatlan lesz a Roma felállása, egyedül Karsdorp a biztos maródi. Viszont valószínűleg Paulo Dybala nem lesz ott a kezdőben, hiszen az elmúlt napokban sérüléssel bajlódott és az argentin csapatban sem tudott pályára lépni.

A két csapat utolsó négy meccsét mind megnyerte az Inter, ráadásul mind hendivel, római győzelem 2017 óta nem született. Ennek ellenére mi most minimum szoros 90 percet várunk, de akár még egy x2 is benne van a pakliban. Tippünk szerint a Roma nem kap ki legalább kettővel, nem esik legalább négy gól és nem lesz hat lapnál több.

{"headTitle":"Inter-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-01 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: Roma +1,5 + 3,5 gól alatt + 6,5 lap alatt","odds":"2.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3919162] 2022-10-01 18:00:00 Inter - Romax;