Bajnokok Ligája

Teljesen elfogyott a Milan - mire tippeljünk így?

  • varin

Nem kell különrepülőt bérelni ahhoz, hogy az összes Milan-játékos el tudjon utazni Londonba.

Mindkét fél számára fontos BL-találkozó következik a Stamford Bridge-en, ha ugyanis a Chelsea nem tudja legyőzni a Milant, alighanem elbúcsúzhat a továbbjutásról szőtt álmaitól - vagy legalábbis nagyon megnehezedik a helyzet -, míg a Milannak komoly próbatétel lesz, hogy mire képes tartalékos kerettel. A csoport ugyanakkor szoros és kiélezett, de ha mondjuk a Dinamo-Salzburg párharcban az egyik félnél landolna 4-6 pont, akkor nagyon izgalmas utolsó fordulókra lenne kilátás.

4010135

Az első oddsok a hazai sikerre eddig átlagosan 1 tizedet estek, amely tulajdonképpen az érkező hírekhez képest messze nem is olyan sok. A MilanNews információ szerint ugyanis

az olasz csapat mindössze 15 mezőnyjátékossal és 2 kapussal tud csak elutazni Londonba a hihetetlen sérüléshullám okán.

Hétvégéig is nagy volt a baj az észak-olaszországi iparvárosban, de a BL-re nem nevezett Adli, Vranckx, Thiaw és Bakayoko mellett sérült volt korábbról Ibrahimovic, Florenzi, Maignan, Theo Hernández és Junior Messias - hozzájuk pedig hétvégén csatlakozott Calabria, Saelemaekers és Kjaer is.

Főhet tehát Pioli tar feje a kezdőt illetően, amely jelenleg egy sosem látott védelemmel és Tatarusanu kapussal készül megállítani a győzelmi kényszerben játszó Chelsea-t. A bajnoki címvédő Milan inkább a pálya első harmadában lehet erős, hiszen Giroud, Rebic és Leao is kezdhetnek, igaz, utóbbi kettőnek valószínűleg lesznek védekező feladatai is.

[4010135] 2022-10-05 21:00:00 Chelsea - AC Milanx

Ami a Chelsea-t illeti, Graham Potter bemutatkozása a bajnokságban már sikerült, a Palace elleni hajrábeli gól pedig lendületet adhat a Kékeknek. Kell is a pozitív eredmény, hiszen Zágrábban kikaptak Aubameyangék, míg otthon a Salzburg ellen csak 1 pontot sikerült hozni, így a csoport második legerősebb gárdájának tartott Milan ellen minimum 4 egységgel kell számolniuk.

A Chelsea-nél Mendy és Kanté is maródiak, de hiányukhoz már hozzászokhattak a Stamford Bridge-en, míg Jorginho kisebb sérüléssel bajlódik, helyére a hétvégén győztes gólt szerző Conor Gallagher ugorhat a kezdőbe.

Kattints a képre és próbáld ki a Bankobetet!

Annak ellenére, hogy Ibrahimovic nem játszik, nyugodtan nevezhetjük orrnehéznek ezt a Milant, lényegesen több potenciál van most Giroud-ékban, mint a hátsó sorban. A vendégek nem fogják tudni ezt a meccset 0 góllal lehozni, így a ponthoz lőni is kell.

Csak a sérültlista alapján lehetne okunk kicsit lesajnálni a Milant, de pontosan ezek azok a meccsek, ahol a végén nagyot dobbantanak az olaszok, így mi a Bankonbet fogadáskészítőjével egy olyan végeredményt várunk, ahol potyognak a gólok, de a különbség nem lesz tetemes.

{"headTitle":"Chelsea-AC Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: 1.5 gól felett + AC Milan +1.5","odds":"2.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010135] 2022-10-05 21:00:00 Chelsea - AC Milanx;