Bajnokok Ligája

A Juventus ezt a meccset csak elveszítheti, de nekünk azért van egy bitang erős tippünk

  • varin

Ha most sem nyer az Öreg Hölgy, a matematika is eltávozik Torinóból. De mire fogadjunk ilyen helyzetben?

Öt nyeretlenül megvívott találkozó után ismét győzni tudott az Öreg Hölgy, a Juventus hétvégén a Bolognát múlta felül a vártnál talán könnyebben. Max Allegri legnagyobb elégedettségére mindhárom támadója betalált azon a meccsen, és bizony a csatárok ó formája kell is a gárdának, hiszen hétvégén egy Milan-Juve rangadót rendeznek, míg szégyenszemre a Maccabi Haifa ellen az Európa Liga-kvalifikáció lehet tét szerdán.

4010177

Rosszul hangzik és 2 mérkőzést követően nem is nagyon érdemes messzemenő következtetéseket levonni, de tény, hogy az a Juventus-Benfica 1-2 akár el is dönthette a továbbjutást. Az olaszoknak most úgy kell számolniuk, hogy vagy verik a portugálokat idegenben vagy a PSG ellen hoznak össze valamiféle bravúrt. Mivel az szinte magától értetődőnek tűnik, hogy a franciák aligha hibáznak majd, az izraelieket pedig mindenki veri, így ténylegesen az október 25-ei, 5. körös Benfica-Juve tűnik amolyan mini-BL-döntőnek.

No, de előbb akkor a Haifa, amely nem vallott szégyent egyik meccsén sem, hiszen a Luzban csak 2-0-ra kapott ki, míg otthon gólt tudott lőni a PSG-nek. Egyébiránt nincs igazán vesztenivalója a Maccabinak, hiszen 13 év után jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe, így ilyen négyesben pedig még a 0 pont sem katasztrófa számukra, bár tény, hogy jelenleg úgy áll a helyzet, hogy egy ki-ki meccset játszhatnak az olaszokkal.

Nagyon sok említendő hiányzóról nem beszélhetünk, hiszen a hazaiaknál Chiesa, Jorge és Pogba is hosszabb ideje maródi, míg a vendégek ugyanazzal a kezdővel próbálkozhatnak csodát tenni, amellyel hatpontos rangadót nyertek a Maccabi Tel-Aviv ellenében.

Kattints a képre és próbáld ki a Bankobetet!

Pokoli széria jön a Juventusnak, egyértelműen Allegri állása lehet a tét. Ha a Haifa ellen nincs 6 pont és rosszul szerepelnek a milánói derbin, valamint a Torino elleni városi rangadón, Allegri repül, ez szinte biztos.

Nincs érték a Juve szorzójában, az 1.33 igazi "no bet" jellegű szám, és igazából arra sem mernénk esküdni, hogy nyerni fog a zebracsíkos csapat. Amiben viszont látjuk a value-t, az a szögletes piac.

A Maccabi a Benfica és a PSG ellen is tudott rúgni 4-4 szögletet, míg a Juvéról köztudomású, mennyire kevés sarokrúgással operál. Ennek ellenére egy 3.5-es hendivel tehetünk pénzt az izraeliekre, ami könnyen zöldülhet akkor is, ha simán nyer a Juve és akkor is, ha szoros meccs lesz.

{"headTitle":"Juventus-Maccabi Haifa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Maccabi Haifa +3.5 szöglet","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010177] 2022-10-05 21:00:00 Juventus - Maccabi Haifax;