Bajnokok Ligája

Jön a gyors City-gól? Ötszörös pénzt is foghatunk vele!

Nem kérdés, hogy a Cityre vár a legsimább mérkőzés, egy jó kezdés pedig a mi kasszánkat is gyarapíthatja.

A Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának nyolc találkozót rendeznek. Már számos meccselőzetesünk elérhető, azonban egy érdekes piacra is szeretnénk felhívni a figyelmet, amit a 22bet fogadóirodában érhetünk el.

A játéknapot általánosságban elemezve nem kell hozzá túl nagy jóstehetség, hogy a Manchester City és a Real Madrid találkozója ígérkezik a legegyértelműbb párosításnak. A Chelsea-Milan rangadó mellett a PSG-re sem vár könnyű 90 perc. 

A 22bet speciális kínálatában fogadhatunk akár a játéknapok eredményeire is. Ez azt jelenti, hogy a játéknap 16 csapatát együttesen kezeli, tehát a különböző piacokon a 8-8 hazai és vendég csapat "küzd" egymással. Olyan piacokra fogadhatunk itt, mint a hazai vagy vendég gólok összesítése, hendikepje vagy akár az is, hogy hány csapat szerez nem tud gólt lőni.

Amin viszont megakadt a szemünk, hogy fogadhatunk, arra is, hogy melyik csapat szerez a leggyorsabban gólt a 16 együttes közül.

Márpedig simán benne van a pakliban, hogy a Manchester City korán elkezdi a gólgyártást és már a félidőre eldönti a lényegi kérdéseket. Itt persze egyáltalán nem mindegy, hogy a 8. vagy a 19. percben jön az első gól, de a City a legutóbbi két találkozóján már az első 10 percben betalált, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha most is jönne egy gyors találat.

Természetesen egy ilyen fogadásban benne van a veszély, miután bárki szerezhet gólt akár az első percekben is, amivel még a City sem tud feltétlenül versenyezni. Azonban az ötös feletti szorzó azt mondatja velünk, hogy mégis érdemes tenni ezzel a tippel egy próbát, hiszen masszív értéket foghatunk ezen a találkozón.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája szerdai játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-05 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"A leggyorsabb gólt szerző csapat: Manchester City","odds":"5.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A fogadás az UEFA Bajnokok Ligája -> Házigazdák (gólok) - vendégek (gólok) fül alatt érhető el!

22bet