Bajnokok Ligája

Elsül Szoboszlai lába? Akkor ez a 9,50-es szorzó beeshet!

Kötelező győzelem előtt a Lipcse a Celtic ellen, Szoboszlai Dominikre pedig megint kulcsszerep hárulhat.

Két meccs után 0 ponttal áll a Lipcse a Bajnokok Ligája F-csoportjában, de a továbbjutási esélyei még életben vannak, hiszen ebben a két meccsben benne volt a Real Madrid elleni idegenbeli ütközet is. A három magyar válogatottat is foglalkoztató német együttes szerda este a skót Celticet fogadja, a papírforma alapján pedig jó eséllyel lép pályára a három pontért vívott harcban. 

391697

Régi-új edzőjénél Szoboszlai alapember lett

Miután elküldték a kispadról Tedescót és kinevezték helyére Marco Rosét, Szoboszlai Dominik alapemberré vált a Lipcsében. A 21 éves játékos korábban a Salzburgban is együtt dolgozott Rosével, akinek rengeteget köszönhet és amolyan második apaként tekint rá. A szakember is bízik Szoboszlai képességeiben, hiszen mióta átvette a csapat irányítását Szoboszlai minden mérkőzésen kezdő volt. 

A Lipcse eredménysora eközben feljavult, a játék is egyre jobbnak tűnik, a hétvégi 4-0-s győzelem után pedig Szoboszlaiék nagyon bizakodóan a Celtic elleni meccs kapcsán. 


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Szorzók Szoboszlai góljára 

A Rose-éra első meccsén Szoboszlai egy ordas nagy bombagóllal hálálta meg a bizalmat az edzőnek, a Dortmund elleni dugója a forduló gólja lett a Bundesligában. A Real Madrid ellen nem volt kifejezetten jó meccse Szoboszlainak, de most a Celtic ellen jobb produkciót tehet be a közösbe, hiszen vélhetően itt a német támadókra nagyobb hangsúly kerül. 

A fogadóirodáknál Szoboszlai Dominik Timo Werner, Emil Forsberg és Nkunku után a negyedik favoritnak számít a lehetséges lipcsei gólszerzők között. Egy szimpla Szoboszlai-gólra 3.50-es oddson fogadhatunk a 22beten, ami a piac egyik legmagasabb szorzója. 

Ennél közel háromszor többet fizetne, ha Szoboszlai egy átlövésből, a 16-oson kívülről venné be a Celtic hálóját, egy ilyen opcióra 9.50-es szorzót tudunk megpróbálni. 

A Bajnokok Ligája történetének legeredményesebb magyar játékosának egy esetleges duplája kész vagyont érne, hiszen 19-szeres pénzt fizetnek a támadó szerdai duplájára. 

{"headTitle":"Lipcse - Celtic ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-05 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai bármikor gólt szerez ","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szoboszlai gólt szerez a 16-oson kívülről ","odds":"9.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szoboszlai góljai 1.5 felett ","odds":"19.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

Egy 29-szeres odds, amihez Szoboszlai is kell 

A 22bet minden nagy nemzetközi kupameccsre megnyitja speciális fogadások piacait, ahol több száz extra magas odds közül lehet szemezgetni. Egy 29-es szorzón megakadt a szemünk, mert bár bekövetkezési esélye minimális, annyira azért mégsem esélytelen. Ehhez persze az kell, hogy a Lipcse remek napot fogjon ki és lesimázza a Celticet, viszont ha ez így lenne, akkor akár Szoboszlai is 'megszólalhat'. 

{"headTitle":"Lipcse - Celtic ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-05 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":" A Lipcse megnyeri mindkét félidőt, Szoboszlai gólt szerez és a Lipcse mindkét félidőben több szöglet","odds":"29.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet