Sportfogadás

Lehet jó tipp egyszerre az 1x és a 2-es egy focimeccsen?

  • varin

Jó tippel nehéz szolgálni olyan eseménynél, ahol ilyen hihetetlen oddsmozgások vannak.

Idén nagyon sokszor konstatálhattuk már, mennyire hajlamos benézni 1-2 oddsot a Bet365, ha az NB II-ről van szó. Gyakran 6-7 tizeddel módosulnak a számok a kezdéshez képest, így aki korán kell, gyakran lelhet aranyat. Most is erről lehet szó, vagy ezúttal már túlzásba esett az iroda?

3945602

2 körül nyitott ugyanis a listavezető MTK a Nyíregyháza otthonában (pontosabban Sényőn, mert ott játssza a hazai meccseit a Szpari), amelyet a fogadók néhány óra alatt porig vertek, pontosan 1.30 körüli számig, mely szorzó azóta azért visszakorrigált 1.50 felé. És bizony tényleg ez lehet az a helyzet, hiszen a nyitó szorzókban a kék-fehérekben volt az érték, míg az 1.30 körüli számon már layelni kellett a fővárosiakat, vagyis a Szparira fogadni.


🟢 Bet365 bónuszkód és regisztráció 🟢


Egyébként egy igen nehezen tippelhető 90 perc lesz, hiszen totálisan ellentétes utat járnak be a csapatok. Amíg ugyanis a szabolcsiak egy pocsék szezonkezdetet követően előbb a Kazincbarcikát, majd a Gyirmótot (vagyis két élcsapatot) győzték le, addig az MTK két emberes zakóba szaladt bele. A miskolci hármas még magyarázható volt, a DVTK extra napot fogott ki, de a Csákvár elleni hazai 1-4 finoman szólva is szégyenteljes.

Nagyon egyszerűen lenéztük az ellenfelet, azt hittük, hogy magától megy minden és nem tudtunk újítani az egész mérkőzésen

- összegezte röviden a vereség okait Bognár György.

Az MTK szorzójával együtt a Bognár-stílusra abszolút jellemző over szorzója is zuhant, amíg a nyitó line 3.0 volt és az over @1.80, addigra ez most 3.5 és @1.95.

Mihez kezdjünk egy ilyen meccsen fogadóként?

Tárjuk szét a karunkat, és fogadjuk el, hogy az MTK-ban és az overben már nincs érték. Ezekkel a tippekkel elkéstünk, ez vitán felül áll - de ha a te gondolataid a Szpari és az under körül forognak, még most érdemes erre lecsapni. Érdemes lesz élőben értéket keresni, ha netán az MTK kapná az első gólt, alighanem kinyílna a játék is püfölhetnénk az overeket, de ez azért múlhat azon is, hogy az MTK mennyire bátor felállást választ, esetleg milyen időjárási körülmények lesznek a mérkőzésen.

Nagyon érdekes kis tanulság lehet az oddsvándorlások kielemzése, valamint eklatáns példája annak, hogyan lehet két, egymással teljesen ellentétes tipp is értékes egy meccsen belül.

[3945602] 2022-10-05 15:00:00 Nyíregyháza - MTK Budapestx;
bet365