Bajnokok Ligája

Nem látjuk, miért ne lenne ujjgyakorlat a City dániai túrája

Egy hete az Emiratesben 5-0-ára ütötte ki a City a dánokat. Most sem lehet sokkal nagyobb reménye a Köbenhavnak.

A Bajnokok Ligája G-csoportjában nagyjából minden lényegi kérdés eldőlt három kör után, miután a Manchester City hibátlanul vezeti a csoportot, míg a Sevilla-Köbenhavn duó 1-1 ponttal zárja a sort. Egy hete a City hazai pályán egy ötöst rúgott a Köbenhavnak, a kilátások pedig most sem sokkal jobbak a dánoknak. A fogadóirodák 1.14 körül mérik a vendégsikert, ami hűen tükrözi az erőviszonyokat.

4010160

Az egész BL-főtábla egyik legegyértelműbb párosítása a Köbenhavn és a Manchester City találkozó. Dávid és Góliát küzdelme az első meccsen azt hozta amit vártunk, elképesztő City-fölény, ahol a dánoknak a meccs végét leszámítva momentumuk sem volt. A találkozó végén volt egy-két helyzetük, de azok kimaradtak, így 5-0 lett a találkozó vége.

A visszavágó előtt nehéz látni, hogy mi van Pep Guardiola fejében, de megszellőztette, hogy akár pihentetésre is sor kerülhet, azonban az nem tiszta, hogy ez akár a kezdősípszótól várható vagy csak ha már eldőltek a lényegi kérdések Koppenhágában. Mindenesetre  Kyle Walker, Kalvin Phillips és John Stones is kimarad, ami nem okoz változást az elmúlt hetekhez képest.

A Köbenhavn egy bravúros BL-kvalifikáció után a Sevilla ellen már szerzett egy pontot, de a 0-8-as gólkülönbség is jól jelzi, hogy a támadásépítésre sok energiája nem marad a csapatnak. A City a legkeményebb ellenfél, így sok jót most sem jósolunk a dánoknak, hazai pályától függetlenül. Zeca és Akinkunmi Amoo kedden is kimaradnak, előbbi pedig fontos láncszem lenne a dán középpályára. 


>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire fogadjunk?

Ég és föld a különbség a két csapat között, csak az a kérdés, hogy mennyire veszi komolyan a City a találkozót. Véleményünk szerint nem tud annyira tartalékos felállásban játszani Guardiola csapata, hogy ne jöjjön össze a legalább kétgólos siker, emellé pedig meghúzzuk, hogy nem most fogja meglőni első BL-főtáblás gólját a Köbenhavn. Erre a fogadásépítőre pedig kereken duplázót kínál a Bankonbet iroda.

{"headTitle":"Köbenhavn - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-11 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: Man City -1.5 + Köbenhavn 0.5 gól alatt","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}

[4010160] 2022-10-11 18:45:00 FC Koppenhága - Manchester Cityx