Premier League

Zsinórban harmadjára is nyerni tud a PL-ben a Liverpool?

  • Tomihmv

A Vörösök nottinghami kirándulására egy fogadásépítős tippel készültünk.

Szombaton a Nottingham-Liverpool összecsapással kezdődik a szokásos angol futballmaraton. A mérkőzésnek a vendégek az esélyei, a bukmékerek ugyanis háromesélyben mindössze átlagosan 1.25-szörös pénzt kínálnak sikerükre.

3901057

Csapathírek

Zsinórban nyolcadik bajnokiján maradt nyeretlen a Nottingham együttese, miután hétközben gól nélküli remit játszott a Brighton otthonában. Igaz, ez az eredmény az újonc számára nem számít rossznak, sőt...

Az utolsó három tétmeccsén egyébként a Forrest két pontot gyűjtött (a brightoni iksz mellett kikapott Wolverhamptonban, míg az Aston Villával 1-1-et játszott a City Groundon), gólt egyet lőtt ugyan, viszont csak kettőt kapott, vagyis úgy néz ki, hogy szépen lassan, de valami változás áll be a csapat (amely nyáron temérdek, 22 játékost (!) szerződtetett) életében.

Ugyanakkor 11 kört követően hat egységet gyűjtöttek a piros-fehérek (mindössze egyszer tudtak győzni), amivel az utolsó helyen tanyáznak, vagyis most már kellenének azok a bizonyos bravúr pontok is. Ám Steven Cooper mesternek több hiányzója is lehet a hétvégén, hiszen Niakhaté, Richards és Colbak szolgálataira továbbra sem számíthat, míg Toffolo, O'Brien és Lodi szereplése kérdéses. Avagy nem volna meglepő, ha a menedzser ugyanazt a kezdőt dobná fel a pályára szombaton, mint hét közben.

[3901057] 2022-10-22 13:30:00 Nottingham Forest - Liverpoolx

A vendégek viszont ténylegesen megindultak, hiszen az Arsenaltól elszenvedett vereséget követően 7-1-re (!) nyertek a Rangers otthonában a Bajnokok Ligájában, míg a PL-ben két 1-0-s győzelmet könyvelhettek el. Előbb a Manchester City, majd a West Ham csapatát győzték le az Anfield Roadon, így a hétvégi kanyart megelőzően a hetedik helyre jöttek fel úgy, hogy az előttük álló Newcastle együttese eggyel több ütközetet vívott meg.

Azonban náluk is lesznek hiányzók, hiszen a hírek szerint Jürgen Klopp Arthur, Matip, Luis Díaz, Keita, Diogo Jota és Ramsay szereplésére sem számíthat, míg Konaté játéka bizonytalan.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT VALAMINT A 60 INGYEN PÖRGETÉST!<<<


Mire érdemes fogadni?

A felek legutóbb márciusban találkoztak az FA Kupa keretén belül, s akkor a Liverpool 1-0-ra tudott nyerni Nottinghamben. Szerintünk ez a meccs is a vendégek sikerével érhet véget, azonban minderre nem fizetnek sokat a bukik, hendikepezni pedig nem szeretnénk, figyelembe véve többek közt, hogy szerdán már Amszterdamban lesz jelenésük Kloppéknak.

Ezért az alaptippünk szorzóját azzal srófoljuk feljebb, hogy még arra fogadunk, hogy a hazaiak minimum két büntetőlapot kapnak. Ez nagyjából szinte valamennyi idei PL-meccsükön teljesült, köszönhetően annak, hogy az egyik legszabálytalanabb csapatnak számítanak a bajnokságban, 11 kör alatt ugyanis kereken 30 sárga lapot gyűjtöttek be.

{"headTitle":"Nottingham - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-22 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool nyer + Nottingham büntetőlapjai 1,5 felett","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3901057] 2022-10-22 13:30:00 Nottingham Forest - Liverpoolx;