Serie A

Ilyen oddson muszáj kitartanunk a milánói lendület mellett!

  • varin

Négy "győztes" meccs után nem lankadhat az Inter-játékosok figyelme, újabb kötelezők jönnek.

Győzelem a Barcelona, a Sassuolo és a Salernitana ellen, illetve egy sikerrel felérő döntetlen Katalóniában - ez az Inter mérlege az elmúlt három hétben. A széria alighanem Simone Inzaghi állását is megszilárdította, ám lássuk be, a sikersorozat semmit sem ér, ha mondjuk a Vikoria Plzen győzelemmel távozik a San Siróból jövő héten. Előbb azonban még irány az Artemio Franchi, hogy az idén csak szenvedő Fiorentina ellen még feljebb másszon a tabellán az Inter.

3919132

Köszönhetően a bajnoki győzelmeknek, a milánóiak lemaradása csak 8 pont az élen állóktól, ráadásul a mezőny rendkívül szoros, hiszen fentről lefelé akad 26, 24, 23, 22 és két 21 pontos csapat is. Ugyanakkor a római gárdák remek szezont futnak, a Napoli és az Atalanta is bekezdett, így nemigen fér bele túl sok botlás a Nerazzurri számára, és talán nem is Firenzében kellene megszakítani ezt a szériát, hiszen a Violák idén távol vannak a tavalyi masszív csapattól.

Kritika persze abból a szempontból nem érheti Vincenzo Italiano gárdáját, hogy rengeteget próbálkoznak Jovicsék, de a 162 kísérletre eddig csak 8 gól jutott, vagyis többségében vaktöltény volt a tárban. A probléma persze magától értetődik, Jovics nagyon gyengén kezdte az évet, a Lecce ellen néhány perc után meg is sérült, így ezúttal sem gyarapíthatja góljainak szerény számát. Ugyan a hétfő esti mérkőzésen valamivel közelebb állt a győzelemhez a Fio, a szerény 1 pont az alsóházban tartotta a gárdát, az pedig igen nagy bravúr lenne, ha ezúttal összejönne a siker a hazaiaknak.

Inter#ita-inter#5

A szerb válogatott támadó tehát a hazaiaknál nem játszhat, míg Brozovic, Lukaku és Gagliardini a vendégeknél nem bevethető, ennek ellenére az Inter erős kezdővel húzhatja be a 3 pontot. Pihentetésre nem számítunk, egyrészt a gyengébb bajnoki rajt miatt, másrészt pedig azért, mert a Plzent otthon egy nem szuperfriss kezdővel is kötelező verni, viszont a jövő heti BL-találkozó miatt könnyen lehet, hogy az Inter inkább az első félidőt nyomja majd meg jobban.

Egyik fogadásunk tehát az, hogy a fekete-kékek már a félidőben vezetnek, a másik pedig a Fio góljaira vonatkozik, ahol már akkor is nyernénk, ha Ikonéék csak 1-szer találnának be.

{"headTitle":"Fiorentina-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fiorentina 1,25 gól alatt","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"1. félidő Inter -0.25","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3919132] 2022-10-22 20:45:00 Fiorentina - Interx;
22bet