Foci-vb 2022

Itt egy nagyon erős tutista szelvény a csoportkörre?!

Bár egy vb mindig tartogat meglepetéseket, az alábbi szelvény szerintünk nem megy el.

Hamarosan kezdődik a 2022-es labdarúgó-világbajnokság, a fogadóirodák pedig egyre másra teszik ki a különböző fogadási opcióikat. Olyan vaskos kínálat önti el a sportfogadókat, hogy már a végignézésük is kimerítő, nem még az értékes tippet felkutatása.

Márpedig az extrém fogadási lehetőségek között rengeteg értékes tippre lehet bukkanni, a tornára vonatkozó long term fogadások ezért komoly lehetőséget rejtegetnek a számunkra. 

Mostani cikkünkben egy csoportkörre vonatkozó 'tutista' kombit mutatnánk nektek, amely első ránézésre szinte bukhatatlannak tűnik. Íme: 

 

A bet365-nél megjátszható szelvény eredő szorzója 1.83, a négy választás pedig négy underdog válogatott csoportkörös búcsúját takarja. Lássuk soronként a szelvényt! 

 

  • Szaúd-Arábia - Vélhetően talán az egész vb-mezőny egyik leggyengébb válogatottjáról van szó, amely még soha nem tudott maradandót alkotni a vb-ken. Ezúttal a végső győzelemre is esélyes Argentína, a Lewandowskival felálló Lengyelország és a vb-ken mindig erős Mexikó mellé sorsolták be a szaúdiakat, ami bizony szinte megoldhatatlan feladatnak tűnik a számukra. Azt nem állítjuk, hogy Szaúd-Arábia ne lenne képes legalább egy meglepetéseredményre, de hogy ebből a négyesből végül továbbjusson, azt nem igazán látjuk lelki szemeink előtt. 
     
  • Kamerun - Kamerun tradicionálisan az egyik legerősebb afrikai válogatott birtokosa, viszont a mostani csapatuk nincs olyan erős, mint a korábbi vb-ken volt. Tetézi a kameruniak gondjait, hogy vb talán legerősebb csoportjába kaptak besorolást, ahol az ötszörös győztes Brazília, a bombakerettel bíró Szerbia és Svájc lesz majd az ellenfelük. Sötét lónak tűnik Kamerun, van egy Aboubakarjuk meg egy Choupo-Motingjuk, de ebben a négyesben nem valószínű, hogy sok lapot osztanak majd nekik. 
     
  • Tunézia - Tunéziának ez lesz a 7. vb-részvétele, a mostani pedig sorozatban a második, ami jelzi, hogy jó kis csapata van afrikai viszonylatban. Tunézia keretében nincsenek európai mércével mért sztárjátékosok, van 4 topligás futballistájuk és néhány európai légiósuk (pl a fradista Laidouni), de a többség afrikai vagy közel-keleti csapatokban játszik.  Ez akár előny is lehetne a katari körülményeket ismerve, de Tunézia Dánia és Franciaország mögött aligha tud majd labdába rúgni. A dánok a legutóbbi Eb-n fantasztikusan szerepeltek és ennek a vb-nek is titkos esélyesként futhatnak neki, a címvédő franciákat pedig nem igazán kell bemutatni. Ausztráliával lehet pariban Tunézia, a továbbjutás kisebb csodával érne fel. 
     
  • Irán - Irán továbbjutását sem látjuk reálisnak az Anglia, USA, Wales trió mellett. Mind a három válogatott fizikálisan nagyon erős, márpedig ez az irániak számára nem túl jó előjel, hiszen ők fizikailag nem képviselnek olyan minőséget. Irán kapcsán bonyodalmak is nehezítik a vb-felkészülést, hiszen a hírek szerint több játékost nem enged kiutazni az iráni hatalom, mivel néhányan tiltakozásukat fejezték ki az országban zajló hatalomellenes tüntetések leverése ellen. 

⭐️A foci-vb legjobb sportfogadás bónuszai ⭐️


Nálunk ennek a négy csapatnak a csoportkörös búcsúja nagyon valószínű, és annak ellenére összemerjük rakni egy szelvényre őket, hogy egyesével nagyon pici szorzókat adnak rájuk. Menet közben lehet védeni a fogadást, ha esetleg úgy alakulnának a dolgok, de hogy ez a szelvény elmenjen, ahhoz valószínű a vb egyik legnagyobb meglepetését kéne 'benyelni'. 

A csoportkörre vonatkozó outright fogadások a legtöbb helyen nem összekombinálhatóak, de nem úgy a bet365-nél, amely 500.000.000 forintos ingyenes tippjátékkal és 15.000 HUF értékű üdvözlő bónusszal várja a vb idején a fogadókat. 


      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

KÉREM A BÓNUSZT