Sportfogadás

Így fogadhatsz befizetés és kockázat nélkül a világbajnokságon!

Az elmúlt hetekben akár napi többször kaptunk ingyenes fogadást anélkül, hogy egy forint is lett volna a számlánkon.

A Betfair a világ egyik legismertebb fogadóirodájának és legnagyobb márkanevének számít a szerencsejáték-iparban. A buki remek kis első befizetési bónusszal vár (8000 forintos befizetésre még 8000 forintot ad ajándékba), emellett van egy szenzációs fogadásszerkesztős, pénzvisszafizetős ajánlata is, valamint

az egyetlen olyan fogadóiroda, ahol szinte minden héten fogadhatsz befizetés és kockázat nélkül.

Korábban már bemutattuk a Betfair spéci, 400 forintos ajánlatát, de nem árt elismételni, hiszen a vasárnapi vb-nyitómeccsre, vagyis a Katar-Ecuadorra ismét van ilyen lehetőség. Ráadásul a világbajnokság alatt akár napi rendszerességgel is lehet ilyen ajánlat, így sejtéseink szerint így minimum 10-15 alkalommal lesz elérhető az ingyenes, 400 forintos ajánlat.

A cikk végén azt is kifejtjük, mit kell tenned, ha még nincs számlád és mit kell tenned, ha már van.

Hogyan válsz jogosulttá:
 

  • Regisztrálj a Betfair irodához ezen a linken keresztül, ha pedig akarod, használd ki a 8000 forintos kezdő bónuszt.
     
  • Fizess be legalább egyszer egy bármekkora összeget, és ezzel később is jogosult leszel az ingyenes fogadásokra, nem kell újra befizetned többet.
     
  • Használd ki a Betfair folyamatos ingyenes fogadási lehetőségeit.
     
  • Az ajánlatot a Promóciók fül alatt tudod elfogadni, az ingyen 400 forintot pedig egy legalább 2 elemből álló, fogadásszerkesztős szelvényre teheted fel, ahogy az alábbi példán is látható

 

 

Még nincs számlám a Betfairen

Ebben az esetben regisztrálj egy számlát az alábbi linken keresztül és fizess be, amennyit szeretnél. Bankkártyás befizetés esetén 2000 forint a minimum, de a Betfair 100%-os bónusza miatt legalább 8000 forintot ajánlott.

Ha ez megtörtént, elvileg már jogosult is vagy a vb nyitómeccsén a 400 forintos ingyenes fogadásra, amelyet a Promóciók fül alatt aktiválhatsz. 

 

Regisztrálok a Betfairre!

 

Már van számlám, de még nem fizettem be

Ebben az esetben elég csak befizetned a minimum összeget, esetleg igényelned a fenti bónuszt és máris kapod az ingyenes fogadásszerkesztős lehetőséget. Innentől pedig az összes további ilyen ajánlatra is jogosult leszel.

Már van számlám és be is fizettem valamikor

Ez a legkönnyebb helyzet, hiszen ekkor csak menj a Promóciók menüpontra és már fogadhatsz is kockázat és további befizetés nélkül, még akkor is, ha az egyenleged 0 forint.

betfair