EXTRA

Már biztos, hogy ez a Katar-Ecuador legerősebb tippje!

  • varin

Ezúttal nem gólszerzős, hanem szögletes Szuper Fokozót kapunk a Bet365-től.


      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

Az elmúlt hetekben hozzászokhattunk már, hogy a Bet365 rendszeresen ajánl úgynevezett Super Boost, vagyis Szuper Fokozó oddsokat. Ezekről itt olvashatsz bővebben, de röviden összefoglalva: olyan fogadási piacok ezek, ahol extrán megemelt szorzóval fogadhatunk, akár több ezer forintos tétek mellett.

Korábban a Bet365 elsősorban magyar érdekeltségű, gólszerzős piacokon vétette észre magát, így például Adama Traoré vagy Franck Boli kapcsán is kaptunk 4-5-szörös szorzókat, ám a világbajnokság idejére a buki is újított egyet.

 

 

A délután 5-kor kezdődő nyitómeccsen ugyanis szögletes fogadást kapunk, méghozzá kiváló formában. Ha ugyanis a Katar-Ecuador meccsen mindkét félidőben lesz legalább 3 szöglet, az eredeti 1.33-as szorzó helyett 2-szeres pénzt kaszálhatunk, ami óriási különbség.

Mondani sem kell, remek piac és remek odds ez, hiszen félidőnként 3 sarokrúgás simán kéne menjen, így ezt a tippet vétek nem kihasználni.

{"headTitle":"Ecuador-Katar","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-11-20 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szuper Fokozó: Több mint 2 szöglet az 1. félidőben + Több mint 2 szöglet a 2. félidőben (régi odds: 1.33)","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365