Foci-vb 2022

Egy TV-társaság miatt esnek ki az angolok Szenegál ellen?

  • gb1

Az első nyolcaddöntős páros esélyei egyértelműek a bukik szerint, de találtunk egy aggasztó statisztikát.

Az A és a B-jelű világbajnoki csoportok szerdán lezárultak és így kialakult az első két nyolcaddöntős párharc is. Szombaton Hollandia-USA, vasárnap pedig Anglia-Szenegál lesz terítéken, az oddsmesterek szerint pedig a két európai együttes juthat jó eséllyel tovább. Igen ám, de belebotlottunk egy érdekes statisztikába, aminek persze semmilyen tudományos alátámasztása nem lehetséges, ez szimplán egy érdekesség.

Történetesen 1998 óta amikor a BBC (brit közmédia) adta a Háromoroszlánosok vb-meccseit, akkor 16/12-t megnyertek, míg amikor az ITV, akkor 15-ből mindössze 2 győzelem jött össze!

Előbbi 75, utóbbi pedig 13 százalékos győzelmi aránynak felel meg, nem véletlenül kezdték el a babonás britek kongatni a vészharangot, amikor kiderült, hogy az ITV szerezte meg a Szenegál elleni meccs közvetítési jogait.


>>>🤘 Próbáld ki a 22betet és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Persze aggodalmuk nem túl megalapozott, hiszen az angolok hatalmas favoritjai a nyolcaddöntőnek - amint azt alább is láthatjátok, háromesélyben 1.50 körül fizetnek Kane-ékre. Ennél is durvább különbség, hogy a továbbjutásuk 1.21-szeres pénzért pakolható, míg az afrikaiakra 4.20-szoros megtérülést kapunk ezen a piacon. Ha esetleg drámai, körömrágós meccsen, büntetőpárbajjal lépne csak a legjobb 8 közé a Southgate-legénység, akkor 11.50-szeres szorzót foghatnánk, ez pedig még az ITV fenti statisztikájába is szépen illene...

{"headTitle":"Anglia-Szenegál","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-04 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia nyer","odds":"1.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Anglia továbbjut","odds":"1.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Anglia továbbjutás módja - büntetőpárbaj","odds":"11.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}