Foci-vb 2022

Hihetetlen! A fogadók bundázhatták meg a foci-vb-t!

  • varin

A legtöbb fogadóiroda kínálatából eltűnt egy bizonyos fogadási lehetőség, és nem is véletlenül.

Néhány napja játszották az igen gyengére sikeredett Belgium-Kanada mérkőzést, amely 1-0-s európai sikerrel ért véget. A találkozót követően a mérkőzés legjobbjának választott Kevin de Bruyne maga is rácsodálkozott az elismerésre, megemlítve, hogy "egyáltalán nem játszottam jól, talán ez a díj csak a nevemnek szól". Mostanra különösen nagy jelentőséget kaptak ezek a szavak, hiszen úgy tűnik, több esetben is csalás történt a meccs legjobbja piacain.


⭐️A foci-vb legjobb sportfogadás bónuszai ⭐️


A díj ugyanis a FIFA oldalán történő szavazás alapján dől el, erre pedig néhány bukmékernél fogadni is lehet. Ám egyik pillanatról a másikra extrém módon megnőtt a szavazatok száma, ráadásul a különböző social media csatornákon is megjelentek a fogadók és tippmesterek, hogy mindenki segítsen manipulálni a végeredményt.

A tipsterek és influencerek nem egy esetben tutorial videót is készítettek, amelyben elmondták, hogyan lehet akár többször is szavazni egy játékosra, amely a fogadási piacok manipulálásának felel meg. Vagyis lényegében ha bárki meg tud győzni egy nagyobb tömeget, hogy egy adott játékosra szavazzon, akkor akár ő maga alakíthatja nyertessé saját, illetve követőtábora fogadását.

A fent említett De Bruyne esete mellett az USA-Wales meccsen is hasonló gyanú merült fel, itt Gareth Bale diadalmaskodott végül. Angol lapértesülések szerint a fogadóirodáknak gyanúsan sok pénzt kellett kifizetnüik a mérkőzés legjobbja fogadásokra, így először megvágták az oddsaikat, majd teljesen le is vették azokat.


      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

KÉREM A BÓNUSZT

Mint arról az egyik fogadóiroda beszámol, volt egy olyan játékos, aki körülbelül 1-1,5 millió fontot nyert volna, ha az első csoportmeccsen a portugáloknál Ronaldo, a braziloknál pedig Neymar nyer, ám végül hiába szavazott ő maga is több, mint 70-szer(!), a duplázó Richarlisont választotta a tömeg MVP-nek a Selecao meccsén.

Olyan nagy fogadóirodák, mint például a Sky Bet és a William Hill, nem is fogadnak már el tétet a piacra, míg a Bet365-nél továbbra is tehetünk pénzt a legjobbra, de csak szóló tipp formájában.

A FIFA emellett elkezdi jobban monitorozni a szavazásokat, hogy azok biztosan összhangban legyenek a pályán látottakkal.

bet365