Foci-vb 2022

A szaúdiak legjobb játékosával keresnénk Mexikó ellen

  • Cipolla

A továbbjutás a tét a Szaúd-Arábia-Mexikó találkozón, így éles 90 perc vár a játékosokra.

A C-csoportban még bármi megtörténhet, így ígér igazán pikáns összecsapást a szaúdiak és a mexikóiak meccse is. A pozitív meglepetés ezen a tornán ezidáig egyértelműen Szaúd-Arábia, ezt pedig nem csak amiatt mondhatjuk, hogy legyőzte Argentínát, hanem ahogy játszott Lengyelország ellen is az ázsiai ország.

A csapatból azért már fogy a tank, a sérülések, eltiltások nehezítik a szövetségi kapitány dolgát, de aki elnyűhetetlennek tűnik az Mohamed Kanno. Az Al-Hilal 28 éves játékosa egész karrierjét hazájában játszotta le, de ezen a vb-n az egyik felfedezett lett. Egy olyan középpályásról beszélünk személyében, aki sok párharcot vív, képes labdákat szerezni, de emellett a támadószekcióban sem elveszett, miután lövésekkel, fontos passzokkal járul hozzá a támadásokhoz. A lengyelek ellen 4-szer próbálkozott, elsősorban távoli lövésekkel, de egyszer sikerült is eltalálnia Szczesny kapuját.


>>>TUDTAD? 20-as szorzón fogadhatsz Messi legalább két kaput talált lövésére a lengyelek ellen<<<


Miután a csapat egyre fáradtabb, így az egyéni villanásaival neki kell majd ismét a támadásban többet vállalnia, mi pedig ezt használnánk ki.

Ugyanis a legalább két kapu irányát megcélzó lövésére közel háromszoros szorzót kapunk, márpedig Kanno nyugodtan tüzel akár a 16-oson kívülről is.

Mexikó védelme jól muzsikál az egész tornán, de most csak a győzelem elfogadható, abból is jó eséllyel csak a többgólos, így mindenképp menniük kell előre, ami jó kontralehetőséget ígér a szaúdiaknak.

A tippünk így, hogy Kanno legalább két lövésig eljut. Emellett az egy kaput talált lövése is 2.70-es szorzón fogadható az Unibeten, de ilyen szorzón ezt már nem érezzük annyira erős tippnek, miután kevés kidolgozott helyzete lehet majd a szaúdiaknak, így több távoli lövéssel is kell próbálkozniuk, ahol a hatékonyság azért erősen kérdőjeles.

{"headTitle":"Szaúd-Arábia - Mexikó","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mohammed Kanno lövései: 1.5 felett","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>Messi két lövése ma 20-as szorzóért játszható meg ezen a linken!<<<