Foci-vb 2022

Sikerül Laidouniéknak a csoda? - tipp a tunéziai-franciára

  • varin

A franciák szinte biztos csoportelsők, míg Tunéziának hatalmas csoda kéne a legjobb 16-hoz.

Két fordulót követően három csapat továbbjutása vált biztossá a csoportkörben, vagyis rengeteg tétmeccset rendeznek még a következő napokban a 2022-es labdarúgó-világbajnokságon. A Tunézia-Franciaország meccsen az afrikaiak egy bravúrral tovább is juthatnak, míg a Les Blues-nek a biztos 1. hely megőrzése elvileg nem okozhat problémát.

3854583

Mivel Franciaországnak igen nagy arányú vereséget kellene szenvednie az első hely elbukásához, meglepő lenne, ha Didier Deschamps nem adna néhány játékosának pihenőt. Kevés csapat van annyira jó helyzetben, mint a vb-címvédő, így bőven beleférhet, hogy mondjuk Mbappé vagy Giroud nem játszik Tunézia ellen, habár az előzetes kezdők alapján erről nincs szó.

"Hozzá vagyunk szokva ehhez a terheléshez, a Milanban is 3-4 naponta jönnek a meccsek. Mindenki szeretne minél többet futballozni, hiszen ez egy világbajnokság. Nekünk teljesen mindegy, ki az ellenfél, mindent megteszünk a győzelemért" - nyilatkozta a veterán Giroud, aki továbbra is egy gólra van attól, hogy egyedül vezesse a francia örökranglistát.

 

 

Ami Tunéziát illeti, eddig eléggé vegyes az összkép. Dánia ellen még jól kezdtek Laidouniék, ám az Ausztrália elleni játék már több sebből vérzett, az pedig keserű tény lehet, hogy 180 perc után még lőtt gól nélkül áll Jalel Kadri gárdája.


>>>🤘 Próbáld ki a 22betet és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Tunéziának ráadásul nem csak meg kell vernie a világ egyik legjobb válogatottját, emellett szurkolnia annak, hogy Ausztrália ne nyerjen, ha pedig Dánia fog, lehetőleg sovány különbséggel tegye azt. Az egyetlen igazán jó eredmény az x lenne az afrikaiak számára a másik meccsen, hiszen Dánia is több lőtt góllal rendelkezik, így ha például mindkét csapat 1-0-ra nyer, akkor a skandinávok jutnak tovább.

Az nem tűnik egyértelműnek, hogy a mérkőzés hogy végződik, viszont a 22bet segítségével egy bitang erős tippet találtunk. A tét nélkül játszó franciák eddig két meccsen összesen 9-szer faultoltak, márpedig nehéz azt látni, hogy éppen egy ilyen találkozón vadulnak majd be a gallok. Ezzel szemben Tunézia 26 faultnál jár, mégis 1.5-es hendikeppel fogadhatunk a faultok számára. A másik tippünk a francia faultokra vonatkozik, ebből 180 perc alatt van nekik annyi, amennyi 90 alatt lehet a nyertes tipphez.

Véleményünk szerint ezek annyira erős tippek, hogy nem is érdemes túlgondolni a meccset, le kell csapni az alábbi ötletekre.

{"headTitle":"Tunézia-Franciaország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-11-30 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tunézia -1.5 szabálytalanság","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Franciaország 9.5 szabálytalanság alatt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3854583] 2022-11-30 16:00:00 Tunézia - Franciaországx;