Extra

Nagyon ígéretes tippeket találtunk vasárnap estére

  • mr.blonde

A svédek pihentetni fognak, így ezt a játékos fogadást ki tudjuk használni!

Vasárnap eldől, hogy a magyar válogatott továbbjut-e a negyeddöntőbe a férfi kézi világbajnokságon vagy sem. Ehhez előbb délután le kell győznünk a Zöld-foki szigetek válogatottját, majd az esti programban a házigazda svédeknek le kell győzniük Portugáliát. A magyar válogatott győzelméhez nem férhet kétség, ugyanakkor ezzel a trükkel remek fogadási lehetőséget használhatunk ki a mieink meccsére! 

A nagyobb kérdés inkább az, hogy mit játszanak este a svédek. Sajnos az Európa-bajnok már az utolsó fordulótól függetlenül megszerezte a középdöntős csoport első helyét, így számukra a vasárnapi ütközetnek már semmilyen tétje nem maradt. Illetve egy azért mégis: elkerülni minden lehetséges sérülést! 

A svédek el is mondták, hogy a portugálok elleni meccsen pihentetni szeretnék a legjobb játékosaikat, így elsősorban azok lesznek majd a parketten, akik a vb eddigi szakaszában csak kiegészítő szerepet kaptak. Ez nem túl jó hír a magyar válogatott számára, ugyanakkor ne feledjük, hogy 15 ezer néző is ott lesz az arénában, akik viszont nem szeretnének svéd vereséget látni. 

Felesleges kockáztatniuk Gottfridssonnal 

A svéd keretben rengeteg jó játékos van, de az egyetlen igazi világsztárjuk az irányító Jim Gottfridsson. A Flensburg játékmestere talán a világ legjobbja a posztján, játékintelligenciája miatt az edzők meghosszabbított keze a parketten. Gottfridsson a svéd válogatott esze és játékmestere, aki alapjaiban határozza meg a válogatott eredményességét. Szóval, ha van játékos, akire nagyon vigyázni kell ezen a tét nélküli meccsen, akkor az éppen ő. 

Hogy ez játékpercekben miként mutatkozik meg, azt nehéz megmondani, de azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy egyáltalán nem lép pályára vagy csak néhány percet tölt ott az átmozgatás erejéig. 

Éppen ezért látunk komoly fantáziát abban, hogy kontrázzuk a góljai számát. A 22beten +/-3,5 gólra húzták Gottfridsson góljainak a számát, amit jelen körülmények között kontrázhatunk. 

Az irányító 5 meccsen eddig 17 gólig jutott, vagyis meccsenként 3,4 gólt szerez, ennek szól a buki által felállított határ is. De mivel most nem számítunk tőle túl sok játékpercre, így underre megyünk rá. Túl sok pénzt persze nem tudunk kockáztatni ezen a speciális piacon, hiszen 8200 HUF a maximális tét erre a tippre, de a 2.20-as szorzó mindenképpen +ev-s. 

Megspékelhetjük egy játékospárbaj fogadással is ezt a vonalat, a portugálok egyik legjobbja ellen alulmaradhat a gólok számát illetően Gottfridsson, erre pedig 1.80-as szorzóval fogadhatunk. 

{"headTitle":"Svédország - Portugália ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-22 20:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jim Gottfridsson kevesebb, mint 3.5 gólt szerez ","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Párbaj - Gottfridsson - André Gomes - André Gomes ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT