EXTRA

Bundagyanús meccs a fogadóirodák kínálatában?

  • varin

Ötödik meccsére készül a szerb csapat, az ellenfél szorzója pedig minden esetben zuhanórepülésbe kezdett.

Normál körülmények között aligha lenne számunkra izgalmas, hogy a szlovén Celje és a szerb Kolubara összecsap egymással ma délután. Ám a szerb gárda meglepő eredményeket és oddsmozgásokat tudhat magáénak, így pedig mindenképpen érdemes lesz odafigyelni a meccsére az élő piacon.

A szerb élvonal 9. helyén csücsülő gárda az 5. meccsére készül a téli időszakban, hármat elveszített, egyszer remizett, ami viszont különösen érdekes, az az oddsmozgás, ami az aktuális ellenfél győzelmét kísérte.

A Kolubara mérkőzéseinek oddsmozgása
Ellenfél Eredmény Ellenfél nyitó odds Ellenfél záró odds
Mladost 1-2 2.14 1.79
Radnicki 0-3 2.36 1.42
Honvéd 0-1 2.29 1.25
Domzale 0-0 2.72 1.21

Mint az megfigyelhető, a meccsek többségén extrém sokat esett a rivális szorzója, jelezve ezzel, hogy a fogadók igen aktívan fogadnak a Kolubara ellen.

Volt szerencsém a Honvéd és a Domzale ellen is látni a szomszédország együttesét, és két igen különböző habitust fedeztem fel. Amíg ugyanis a Honvéd ellen szinte esélytelenül és gyengén futballoztak, addig a jobb ellenfélnek számító Domzale ellen kifejezetten bátran és veszélyesen játszottak. A magyar gárda ellen egyébként Zsótér Donát sajnálatos sérülése miatt hamarabb félbeszakadt a találkozó, így bármi is lehetett ott az esetleges terv a találkozó végét illetően, ezt végül nem sikerült összehozni.

Külön érdekes volt megfigyelni a Honvéd elleni oddsmozgást, hiszen még félidőben, 0-0-s állásnál is 1.75 gólos favorit volt a kispesti csapat, holott a mérkőzés előtt -0.25 volt az ázsiai hendikep a vörös-feketékre.

Nem mondjuk természetesen, hogy bármelyik meccs is egyértelmű bunda lett volna, mindenesetre ilyen oddsmozgások egy csapat esetében, csupa barátságos találkozón, igencsak erős gyanút kelthetnek.

A Kolubara tehát ma délután fél 4-től játszik felkészülési meccset a Domzalénál alig jobb csapatnak számító Celje ellen, a szlovénok szorzója most éppen 1.20, de ez még bőségesen változhat. Szintén tanulságos, hogy amíg a másik szlovén gárda nyitó szorzója bőven 2.50 felett volt, addig ma 1.30 körül publikálták első szorzóikat a fogadóirodák.

{"headTitle":"Tippötletek a Celje-Kolubara meccsre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-23 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Celje -1.75","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"3,25 gól felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}