NFL

2+1 játékos-speckó tipp a konferencia-döntőkre

 • LuckyLuck

Vasárnap rendezik a konferencia-döntőket, az AFC-ben 49ers-Eagles, míg az NFC-ben Bengals-Chiefs meccseket láthatunk.


1. George Kittle eléri a 4 elkapást @ 1.66    


Amióta Brock Purdy átvette a stafétát San Franciscóban, azóta jóval több passz megy George Kittle irányába. Egészen pontosan az elmúlt nyolc meccsen - amikor Purdy kezdett - Kittle átlagban 6.4 passzt kapott, míg az előtte lévő meccseken átlagban 5.4 passz ment az irányába.

A 85-ös az egész liga egyik legmegbízhatóbb tight endje, a karrierje során azokon a mérkőzéseken, amikor legalább hatszor célba vették, akkor 49-ből 48-szor (!) elérte a 4 elkapást.

Nem kérdés, hogy Purdy legbiztosabb célpontja Kittle, aki az elmúlt két hónapban a Seattle elleni meccset leszámítva folyamatosan lehozta a 4 elkapást. 


2. A.J. Brown leghosszabb elkapása 26.5 yard felett @ 1.86    


Múlt héten visszafogott teljesítményt láthattunk a Philly sztárelkapójától, ami mint utólag kiderült, egy kisebb sérülés miatt volt. Miután a héten nem szerepelt a sérült jelentésben, így valószínűleg tényleg nincs komolyabb problémája. A Frisco védelme jó számokat hozott a szezonban a passzjátékok ellen, ugyanakkor a liga utolsó harmadába tartoznak a vertikális útvonalak levédekezésében. Márpedig A.J. Brown éppen ennek az egyik nagy mestere. 

Jalen Hurtsnek a szezonban 52 olyan sikeres passza volt, ami 20-nál több yardos játékot eredményezett, ez a hetedik legtöbb a ligában. Ebből 23 landolt Brown kezében, aki ezzel az ötödik legjobb az elkapók között. Mivel Hurts borzasztó atletikus, így ha nyomás alá is kerül, lábon meg tudja hosszabbítani a játékot és megtalálhatja a mély útvonalat futó Brownt. 

+1. George Karlaftis legalább egy sacket csinál @ 2.85    


Elég kemény este elé néz Joe Burrow, ugyanis a sérülések megtizedelték a támadófalát. Bár a Bills ellen jól állták a sarat és az irányító csak egyszer került földre, ám ugyanezt a Kansas ellen már nem lesz egyszerű megismételni. A Chiefs védelme ugyanis az egyik legjobb a ligában nyomásgyakorlásban és a második legtöbb sacket jegyezték. 

Ugyan Burrow borzasztó gyorsan szabadul a labdától, de a kansasi védelem még ennél is gyorsabban érhet oda. Különösen a fal két széle sebezhető, ami lehetőséget adhat az újonc George Karlaftis-nak. A fiatal védő a szezon második felére kapta el a ritmust és az elmúlt mérkőzésein már rendre jegyzett egy-egy sackket. 


Játssz a bet365-ön és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! ℹ️🆓

 • ✅Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • ✅Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak. 
   
 • ✅Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • ✅Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • ✅Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • ✅A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.
   

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet