Sportfogadás

Voltak szép pillanatok, de a hullámvasút minket sem kímélt - így zártuk a kézi vébét

A nyolcadik helyen zárta a vb-t a magyar csapat, akik velünk tartottak a torna alatt nem jártak rosszul.

Vasárnap este véget ért a 2023-as férfi kézilabda-világbajnokság, amelyet zsinórban harmadik alkalommal Dánia csapata nyert meg, ezúttal az olimpiai bajnok Franciaországot legyőzve a fináléban. A magyar válogatott a célkitűzéseket teljesítve bejutott a legjobb nyolc közé, azonban ott a helyosztókat elveszítve végül a nyolcadik helyen zárt. 

A magyar csapat ezzel a szerepléssel kivívta az olimpiai selejtezős tornán való részvételt. 

 

Ahogy azt már megszokhattátok, a Hathárom oldalán igyekeztünk kiemelt figyelmet fordítani a kézilabda nagy eseményére és természetesen azon belül is a magyar válogatott meccseire. 

A beharangozóinkban igyekeztünk a lehető legjobb tippötleteinket megmutatni, de be kell vallanunk, hogy a magyar válogatott hullámzó teljesítménye bizony alaposan megnehezítette szerkesztőink dolgát is. Tippötletekért és elemzésekért azonban nem csak a Hathárom oldalán, hanem a Discord-szerverén is találhattak az olvasóink. A 'kézilabda' szoba az egész vb ideje alatt nagyon aktív közösség volt, ahol a felhasználók egymással is meg tudták osztani a gondolataikat és tippjeiket

Hathárom tippek a kézi-vb-n
Meccs Tippek
Dél-Korea - Magyarország ❌✅✅
Izland - Magyarország ✅❌
Portugália - Magyarország ❌❌
Svédország - Magyarország ✅✅
Brazília - Magyarország ✅✅
Zöld-foki Szigetek - Magyarország ❌✅❌
Svédország - Portugália ✅❌
Dánia - Magyarország ❌❌❌❌
Norvégia - Magyarország
Svédország-Franciaország ✅✅✅
Egyiptom - Magyarország ✅✅
Összesen 14✅-12 ❌

 

Meglepte a magyar válogatott a fogadóirodák szakértőit 

Azzal, hogy a magyar válogatott bejutott a legjobb nyolc közé, alaposan megtréfálta a fogadóirodák oddsmestereit. Ahogy arról a tornát megelőző cikkünkben is írtuk, a bet365-nél 1.40-es szorzóval kínálták, hogy a magyar válogatott kiesik majd a középdöntőben, miközben 5.50-es szorzóval lehetett fogadni arra az opcióra, hogy Chema Rodríguez együttese számára a negyeddöntő lesz majd a végállomás. 

Mivel az első csoportkörben Izlandot meglepetésre sikerült legyőznünk, a középdöntőben pedig Portugália váratlan pontvesztést szenvedett el Brazíliától, a magyar válogatott öt vereséggel is bekormányozta magát a 8. helyre. 

Bodó Ricsi szállította a 11-szeres szorzót 

A tornát megelőzően arra is próbáltunk választ keresni, vajon melyik magyar játékos szorzójában lapul a legtöbb érték a 'ki szerzi a legtöbb a csapatban' piacokon. A fogadóirodák szerint Lékai Máté és Bándhidi Bence volt a két favorit a magyar csapat házi versenyén, mi inkább Bodó Richárdban láttuk meg a fantáziát. A vb-t megelőző héten szerkesztőnk így fogalmazott a szegediek játékosáról:  "A jobbkezes átlövő nagy rutinra tett már szert, lövőerőben pedig Máthé hiányában a legerősebb magyar játékos. A felkészülés során Szlovéniában ráadásul kipróbáltuk őt irányítóban is, a teszt pedig nem is sült el rosszul, hiszen öt gólig jutott. Bodó hátránya, de a magyar csapat előnye, hogy posztján meg kell osztania a játékperceket Szita Zoltánnal...Ezzel együtt ez a 11-szeres szorzó szerintünk magas, hiszen az átlövőjáték szintén alappillére a csapatunknak, ráadásul az Unibeten csak 6-szoros oddsot fizetnek Bodóra".

Nos, végül a várakozásaink megvalósultak, hiszen Bodó Richárd 44 gólig jutott ezen a vb-n, amivel az összesített rangsor hatodik pozícióját is megszerezte. A magyar válogatottból Bodóhoz a legközelebb Lékai volt, aki 37 gólt szerzett a 9 mérkőzés alatt. Őszintén reméljük, hogy voltak, akik szerkesztőnkhöz hasonlóan tudtak profitálni ebből a tippből. 

 

Korai kifizetés ajánlat a bet365-ön! 

A kézilabda fogadásokhoz az egyik legjobb választás a bet365 fogadóiroda. A világ legnagyobb és a játékosok körében a legnépszerűbb terme kínálatban gyakorlatilag veri a több konkurens, a cash out mellett pedig a korai kifizetés ajánlata is egyedinek számít a piacon. 

Az állandó akció lényege, hogy amennyiben a megfogadott csapatod 6 gólos vezetést szerez a mérkőzés során, a fogadását egészbe egészben kifizeti a bet365,  függetlenül attól, hogy a másik csapat döntetlenre menti vagy megfordítja-e a mérkőzést.

Néhány példa a mostani vébéről: a németek az 5-6. helyért megrendezett mérkőzésen már vezettek hat góllal Egyiptom ellen, ám a mérkőzés végül döntetlennel ért véget. Aki azonban a bet365-nél játszotta meg a németek győzelmét, az nyertes tippet könyvelhetett el - a döntetlen ellenére is. De hasonló volt a helyzet az Egyiptom-Magyarország találkozón is, hiszen az afrikaiak is átlépték ezt a hatgólos küszöböt, így akik rájuk fogadtak, szintén nyertek, noha a mérkőzés eredmény döntetlen lett. 


A bet365 kézilabda korai kifizetés ajánlata a következő bajnokságoknál érhető el:

 • Bajnokok Ligája
 • Bajnokok Ligája - nők
 • Dán Handboldligaen
 • Dán Handboldligaen - nők
 • Európai Liga
 • Francia Starligue
 • Német Bundesliga
 • Olimpiai selejtezők
 • Olimpiai selejtezők - nők
 • Spanyol Copa Asobal
 • Spanyol Liga Asobal
 • Spanyol Szuperkupa
 • Svéd Handbollsligan
 • Világbajnokság
 • Világbajnoki selejtezők - rájátszás - nők


      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

KÉREM A BÓNUSZT