Női kézilabda

Miért ne hozhatná a Győr ezt a fogadást?

  • Tomihmv

A bajnoki cím felé menetelő győriek az egyik kiesőjelölt együttest látják vendégül az Audi Arénában.

Szombaton a Győrnek is jelenése lesz a női kézilabda NB I 15. fordulójában, a kisalföldiek az Érd együttesét fogadják. A meccsnek olyannyira a hazaiak az esélyesei, hogy a fogadóirodák háromesélyben szorzót sem kínálnak rájuk...

Újabb magabiztos sikert arathatnak a győriek az NB I-ben. - Fotó: facebook.com/gyoriaduietoofficial

Csapathírek

Remek formában van a Győr, hiszen a Metz elleni egygólos vereséget követően immáron zsinórban öt sikert számlál. A Bajnokok Ligájában a Kastamonu felett aratott magabiztos győzelmet követően egy hete 29-28-ra győzte le az Esbjerg csapatát, így a nyolcasból a második helyen jutott tovább, avagy automatikusan a negyeddöntőbe került.

Az NB I pedig mostanság az MTK, a Mosonmagyaróvár és a Budaörs hajtott fejet Ambros Martínéknak, utóbbi csapat ellen például 25 góllal (!), 38-13-ra tudott győzni, idegenben múlt szerdán. Azon sikernek, illetve a Ferencváros botlásának köszönhetően a győriek immár vesztett pontok tekintetében is élre álltak a bajnokságban, s ugye a mindent eldöntő csatán hazai pályán fogadhatják a Fradit, vagyis karnyújtásnyira a címvédés.

Hiányzók terén elvileg nincs újabb változás a kisalföldieknél, hiszen a szülés előtt vagy után állók (Veronica Kristiansen, Silje Solberg, Kari Brattset) mellett csak a hosszabb időre kidőlő, sérült, Faluvégi Dorottya hagyta ki a dánok elleni sorsdöntő BL-csatát. Ezen kívül pedig a csapattal kapcsolatos hír, hogy nyártól megszerezték a norvég szélsőt, Emilie Hovdent.

22bet

Az Érdieknek egyértelműen jót tett a január közepi edzőváltás, a Budaörs elleni vereséget követően Horváth Rolandot Simics Judit váltotta. Simiccsel egyből nyerni tudtak az érdiek Békéscsabán, majd két vereség következett a jóval acélosabb Siófok és Vác együttesei ellen, míg egy hete fontos mérkőzésen győzték le a NEKA csapatát 28-24-re. Ettől függetlenül még mindig a kieső, 13. helyen állnak, de már csak két pont a hátrányuk a békéscsabaiakkal szemben.

A múlt heti mérkőzésen egyébként a narancsmezesek csak Pécsi Villőre nem számíthattak, aki egyébiránt nem számít alapembernek.


     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Mire érdemes fogadni?

Kezd tehát magára találni az Érd, de ha a legjobbját nyújtja, akkor sem lesz esélye az Audi Arénában, annyival magasabb játékerőt és szintet képvisel a Győr. Ezt a felek szeptemberi odavágója is jelzi, amikor is az ETO, idegenben, 13 találattal, 35-22-re tudott nyerni, míg a csapatok legutóbbi kisalföldi meccsét a zöld-fehérek 24 góllal, 42-18-ra húzták be tavaly márciusban...

Látva, hogy Ambros Martínék jó passzban vannak, egy hete nem volt meccsük, legközelebb csütörtökön lépnek pályára Siófokon, úgy véljük, hogy megcsinálhatják a bukmékerek által felállított 15,5-es hendikephatárt, avagy legyőzhetik legalább 16 góllal az érdieket. Azonban erre az opcióra szuperhendikeppel fogadunk, ami azt jelenti, hogy, ha csak 14 vagy 15 góllal nyerne az ETO, akkor a feltett tétünk visszajárna, avagy 13 gólos vagy az alatti hazai siker esetén lenne vesztes a tipp.

{"headTitle":"Győr - érd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-02-18 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr -15,5 (szuperhendikep -15, -14 visszafizetés)","odds":"1.741","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}