Férfi kézi-BL

Barcelonában a magyar csapat, íme tippünk a találkozóra!

Szerdán a Pick Szeged együttese látogat Barcelonába, ahol az esélytelenek nyugalmával léphet pályára.

Papíron idei egyik legnehezebb feladata előtt áll a Pick Szeged, hiszen a Bajnokok Ligája keretén belül szerdán este a Barcelona otthonában vizitál. A mérkőzésnek olyannyira a katalánok az esélyesei, hogy a bukmékerek átlagosan mindössze 1.12-szeres szorzón mérik győzelmüket...

Van esély egy újabb szegedi bravúrra? - Fotó: facebook.com/pickhandball

Csapathírek

Az Aalborg elleni vereséget követően a BL-ben a Kiel együttesével találkoztak a szegediek, a németeket pedig meglepetésre legyőzték hazai pályán 36-33-ra. A sikernek köszönhetően egyrészt feljöttek az ötödik helyre a csoportban, s két egységre vannak a TWH csapatától, másrészt biztosan továbbjutottak az egyenes kieséses szakaszba.

Azóta egyébként nem léptek pályára Juan Carlos Pastor fiai, avagy lényegében egy hete készülnek a Barca ellen. A Kiel elleni meccset sérülés miatt Bodó Richárd és Matej Gaber hagyta ki, akik minden bizonnyal szerdán is hiányozhatnak majd.

22bet

Ami a hazaiakat illeti, a Barcelona töretlenül menetel előre. A BL-címvédő az idei szezonban a temérdek lejátszott tétmeccse közül mindössze kettőt nem tudott megnyerni, a Super Globe fináléjában a Magdeburgtól hosszabbítást követően kapott ki, míg a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban még november végén, Kielben játszott 30-30-as döntetlent.

A világbajnokságot követően mind az öt tétmeccsüket behúzták a katalánok, a BL-ben az Elverumot 40-30-ra győzték le hazai pályán, majd meglepetésre Celjében majdnem megégtek egy hete, de végül 28-27-re tudtak nyerni. A szlovéniai kirándulást követően Huescába voltak hivatalos bajnokira, ahol 35-32-es sikert arattak.

A legutóbbi BL-találkozón a Barcából Thiagus Petrus, Haniel Langaro és Arino hiányzott, akik már egy ideje nem állnak a gárda rendelkezésére.


     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Mire érdemes fogadni?

A felek őszi meccsét a Barcelona hét góllal, 35-28-ra nyerte meg Szegeden, vagyis nem meglepő, hogy a katalánok ekkora favoritnak számítanak a szerdai mérkőzésen. Ugyanakkor, ha megnézzük, hogy egy ideje komolyabb csapattal nem találkozott a Barca, míg a Szeged legutóbb ugye a Kielt győzte le, s teher nélkül léphet pályára a Palau Blaugranában, akár egy szorosabb meccset is összehozhat a Pick.

Azonban a vendégekre még hendikeppel sem fogadnánk, mivel az egál line-t 5,5-nél húzták meg az oddsmesterek, a góljaikra már inkább. Itt kereken 28,5 a határ, amelyről úgy véljük, hogy megcsinálhatják a Tisza-partiak. Mindezt pedig arra alapozzuk, hogy ismét egy rohanós mérkőzés várhat a Pickre, s ha a Kielnek egy hasonló kaliberű találkozón az elmúlt héten tudott 36 gólt lőni, míg a Barca képes volt 30-at benyelni hazai pályán az Elverum ellen, akkor a szegediek is lőhetnek legalább 29 gólt szerdán.

{"headTitle":"Barcelona - Pick Szeged","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-02-22 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pick Szeged 28,5 gól felett","odds":"1.832","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}