Férfi kézi

Mire megy a Fradi a világsztár német csapat ellen?

Világsztár csapat lesz a Fradi ellenfele az Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában.

Nagy nap lesz a keddi a Ferencváros férfi kézilabdacsapatának életében, hiszen amellett, hogy egy abszolút világklasszis csapatot lát vendégül, egy pontszerzéssel sikerülhetne továbbjutnia a második számú európai kupasorozat legjobb 16 csapata közé. 

A Fradi már azzal is nagyot lépett előre, hogy sikerült az ősszel kvalifikálnia magát a csoportkörbe. Kemény minőségi csapatokkal sorsolták össze a zöld-fehéreket, a papírformának megfelelően pedig nem is sok sikerélmény érte a csapatot, a tavaszi idényben azonban szó szerint megtáltosodott a csapat. 

Az utolsó három fordulóban öt pontot is sikerült szereznie a Fradinak, amivel elérte, hogy az utolsó fordulót már továbbjutó helyről várhatja. 

 

Ugyan ez most kedvezően hangzik, sajnos a Fradi helyzete mégsem teljesen vidám. Pásztor István csapatának ugyanis a lehető legnehezebb ellenfél jutott a Flensburg személyében, márpedig ha nem sikerül pontot szerezni, akkor könnyen lehet, hogy vége a nemzetközi kupaszereplésnek. 

Fotó: eredmények.com

A táblázat állásából is látható, hogy a francia Aix azt a spanyol Bedinormot fogadja majd, amelynek már teljesen mindegy az eredmény hiszen kiesett. Ha a francia csapat megnyeri a maga meccsét, míg a Fradi vereséget szenved, akkor bizony számolgatni kell - jelenleg 8 gól a fórja a Fradinak az Aix-szel szemben. 

 

Továbbjut a Fradi, ha 

  • pontot szerez a Flensburg ellen
  • vereséget szenved, de az Aix nem nyer a Benidorm ellen
  • vereséget szenved, az Aix nyer a Benidorm ellen, de az összesgólkülönbség a Fradinak lesz jobb - jelenleg 8 góllal jobb, mint a francia csapat. 

 

Bár a Flensburg idén csak az EL-ben játszik, aki követi a kézilabdát az tudja, hogy micsoda játékerőt képviselő klubról van szó. A két csapat őszi meccsén a németek nem is hagytak kérdést és 42-30-as győzelmet arattak. 

A Fradinak most szerencséje abban lehet, hogy a Flensburg számára teljesen tét nélküli ez a találkozó. 

A németek el is mondták, hogy ez egy laza utazás lesz és a hétvégi Hamburg elleni felkészülést szolgálja. Azért arra nem kell számítani, hogy ifivel jönnek ide, de arra igen, hogy a kulcsemberek keveset töltenek majd a pályán. A motiváció tehát mindenképpen a Fradi mellett szól, Pásztor István csapata pedig óriási lendületben van, az elmúlt hetek eredményeiből pedig lehet önbizalmat meríteni. 

A Fradinak a győzelem vagy pontszerzés lenne a legideálisabb, de hát itt a Flensburg az ellenfél, így azért két lábbal a földön ragadva inkább az lehet a reális cél, hogy szoros vereséget szenvedjenek, amely adott esetben - egy Aix-sikernél is - továbbjutást érhet. 

{"headTitle":"Ferencváros - Flensburg ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-28 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros +4,5 ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"1. félidő gólok 31.5 felett ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

*címlapkép: fradi.hu 


      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15.000 HUF fogadási kredit

KÉREM A BÓNUSZT