Női kézilabda

Duplázóst néztünk ki a Fradi és az edzőpartnere bajnokijára

A BL-nyolcaddöntőjének odavágójának árnyékában kedden még bajnokit játszik a Ferencváros, a zöld-fehérek Vácra utaznak.

Mivel az előttünk álló hétvégén ismét felpörög az élet a női kézilabda nemzetközi kupasorozataiban, s a Ferencváros is érdekelt lesz, mivel a Buducsnoszt ellen játssza idegenben a nyolcaddöntő odavágóját a Bajnokok Ligájában, így kedden bajnokin lesz jelenése. Elek Gáborék a Vác otthonába látogatnak, ahol a fogadóirodák szerint toronymagas esélyese, hiszen sikerükre átlagosan 1.08-szoros szorzón lehet fogadni háromesélyben.

Újabb siker előtt a Ferencváros? - Fotó: fradi.hu

Csapathírek

Jól tért vissza a kéthetes szünetről a Ferencváros együttese, hiszen egy félig-meddig rangadót húzott be hazai pályán a Siófok együttese ellen. A zöld-fehérek 35-29-re, vagyis hat góllal tudtak nyerni a Balaton-partiak ellen, így továbbra is őrzik második helyüket a Győr mögött.

Azon a találkozón a Fradi védelme nem teljesített igazán jól (főleg az első félidőben, amikor is 18 gólt kapott), viszont Klujber Katrin remekelt, aki 10 gólig jutott. Egyébként a pénteki ütközetet a szokásos kimaradókon túl (Béatrice Edwige, Kármán Luca, Kovács Anett) Szucsánszki Zita hagyta ki.

"Az elmúlt években nem játszottunk könnyű mérkőzéseket idegenben, úgyhogy nagyon remélem, hogy most egy kicsit könnyebb feladatunk lesz. Ennek érdekében sokkal feszesebben kell védekeznünk, és a helyzetkihasználásra is oda kell figyelnünk, ezzel volt általában problémánk" - mondta a fradi.hu-nak a zöld-fehérek játékosa, Klujber Katrin.

22bet

Ami a hazaiakat illeti, a váciaknak nem sikerült a visszatérés, igaz, a szezon legnehezebb feladata előtt álltak, hiszen az Audi Arénába látogattak szombaton. A Győr vendégeként pedig végül 11 gólos pofonba néztek bele, ugyanis 36-25-re kaptak ki, és mivel a Mosonmagyaróvár nyerni tudott a Dunaújváros vendégeként, így visszacsúsztak az ötödik helyre, igaz, a kisalföldieknek ugyanúgy 20 pontjuk van, mint nekik.

Gyorsan tegyük hozzá, hogy előtte jól mentek az NB I-ben, viszont az Európa Ligában már nem annyira, ahol a csoportban mindössze egyszer tudtak nyerni. Ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy a váciak igen fiatal kerettel dolgoznak, ugyanis csupán öt játékos található a keretben, aki 2000. január 1-je előtt született...

Herbert Gábor csapatában a szombati mérkőzésen az első kerethez tartozó játékosok közül Bárdy Noémi, Kürthi Laura, Pálffy Anna és Világos Diána sem volt a keretben.


     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

Mire érdemes fogadni?

A két csapat egyébként nagyon jól ismeri egymást, hiszen a válogatott szünetek alatt a váci és ferencvárosi játékosok közös edzéseken szoktak részt venni, a legutóbbi pedig ugye nem rég volt. Mindemellett Vácon rendre izgalmas mérkőzéseket szoktak vívni, tavaly a Fradi mindössze egy góllal, 30-29-re tudott nyerni a Dunakanyarban, igaz, ősszel hazai pályán 13 találattal bizonyultak jobbnak a zöld-fehérek (42-29). Mindemellé pedig tegyük hozzá, hogy szombaton már Montenegróban, a Buducsnoszt otthonában lesz jelenése az FTC-nek a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóján.

Ugyanakkor a zöld-fehéreknek szükségük van a sikerre, hogy továbbra is tapadjanak a Győrre, így szerintünk a sikerük nem marad el. Hendikepezni viszont nem merünk egyik irányban sem, mivel azért félszemmel már a BL-re koncentrálnak Elek Gáborék, így akár szoros is lehet a találkozó, de ki is jöhet a felek közti differencia. Azonban úgy véljük, hogy a gólok nem maradnak el az összecsapáson, egyébként is a felek egymás ellen is, és amúgy is többnyire gólgazdag találkozókat szoktak vívni, vagyis jó esély van arra, hogy születik legalább 60 találat.

Ha pedig ezt, illetve a Fradi sikert összekombináljuk, akkor partnerirodánkban, a 22bet-en kereken kétszeres szorzót kapunk, amely tippet szerintünk érdemes lehet játékba küldeni.

{"headTitle":"Vác - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-03-14 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapat 2 Győz És Összes > 59.5 - Igen","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}