EURO 2024

Óriási bajban a hollandok, ezt a tippet mielőbb tenni kell?

  • mr.blonde

Féltucat sztárjátékos dőlt ki a holland válogatottból, a franciák szorzója pedig zuhanásba kezdett.

A pénteki Eb-selejtezők egyik slágermérkőzésének tűnik a vb-döntős Franciaország és Hollandia ütközete a B-csoportból. A két válogatott vélhetően kéz a kézben jut majd ki a 2024-es kontinenstornára ebből az ötösből, de azért ehhez hozni kell a kötelezőket, jelen esetben a franciáknak egy hazai sikert.

Didier Deschamps csapatával kapcsolatban az volt a hét nagy híre, hogy a 24 éves Kylian Mbappé lett a csapatkapitány, miután az előd Hugo Lloris visszavonult a nemzeti csapattól. Komolyabb hiányzók és változások nincsenek a galloknál, nem úgy a hollandoknál.

Nagy érvágás a hollandok számára, hogy vírus söpört végig a csapaton, és öt játékos is kidőlt. Sven Botman, Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Joey Veerman és Bart Verbruggen is lebetegedett, így csatlakoztak a hiányzók listájára a már korábban kidőlt Frenkie de Jong és Steven Bergwijn mellé.

 

Ronald Koeman szövetségi kapitánynak így az U21-es válogatottból is meg kellett hívni játékosokat, hogy pótolni tudja a létszámot, de az biztos, hogy ezen játékosok nélkül a holland válogatott nem ugyanaz a csapat, mint velük.

Komoly oddesés várható?

A vírusos megbetegedés híre még csak nemrég került ki az internetre, így számolhatunk vele, hogy néhány óra múlva a francia válogatott győzelme jóval rosszabb szorzókon lesz fogadható.

Jelenleg a piac egyik legjobb szorzóját a franciák sikerére az Ivibet kínálja, ahol 1.86-ért pakolhatjuk Mbappéékat, miközben a bet365-n csak 1.75-ös már a szorzó.

{"headTitle":"Franciaország - Hollandia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-03-24 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franciaország nyer ","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"ivibet"},{"eventTitle":"Franciaország nyer ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Franciaország nyer ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Kattints a képre a részletekért

 

>>>💰Itt a legnagyobb sportfogadás bónusz magyar játékosoknak💰 <<<

[4044666] 2023-03-24 20:45:00 Franciaország - Hollandiax;